Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Michael Jordan - "今日神以Jordan既姿態降臨係球場"

回復  iamfinethankuuu

如果冇膠水位, 基本整體body冇問題. 咖哩好難避免, 個頭拍入小小下巴掂到脛已經 ...
小志強 發表於 3-2-2013 09:47 PM

哇...個body真係有少少流...所以我都係著track suit企係度display咋...哈
回復 60# 小志強

其實身體隻膠料係食唔死油漆, 很易就刮甩... 呢 D EB 必須要改善
回復 61# iamfinethankuuu

其實二千幾價位黎計呢隻FIGURE 真係不太合格, QC 亦是, 咖哩雞咁明顯都可以入盒出貨.

想問下 KOBE 有無這些情況?

RE: Michael Jordan - "今日神以Jordan既姿態降臨係球場"

其實二千幾價位黎計呢隻FIGURE 真係不太合格, QC 亦是, 咖哩雞咁明顯都可 ...
jalenrose_1 發表於 3-2-2013 11:19 PM

比起Kobe呢D算小兒科
回復  Dr.AL

唔係fb呀, 想請問師兄整完仲有冇咖哩問題 ?
小志強 發表於 3-2-2013 08:58 PM

整完好靚,但而家右腳腳軟仲有hip joint 鬆del del,要再拎去整
整完好靚,但而家右腳腳軟仲有hip joint 鬆del del,要再拎去整
Dr.AL 發表於 3-2-2013 11:33 PM

個body 的上色真係勁易甩,,,
真係要玩得好好好妤小心
回復 64# Dr.AL kobe 嗰d唔係咖哩雞咁簡單
我果隻個地台仲有 AA 膠嘅發白印, 真係.....:56:

其實二千幾價位黎計呢隻FIGURE 真係不太合格, QC 亦是, 咖哩雞咁明顯都可 ...
jalenrose_1 發表於 3-2-2013 11:19 PM

我kobe冇事, 玩到顛都冇咖哩, 但jordan就...:56:
Dr.AL 發表於 3-2-2013 11:33 PM

師兄係咪肩膀位鬆? 自己都可以整到, 佢粒的係咪突出黎?
回復 69# 小志強

佢地班 QC 真係要改善下
聽完咁多位師兄咁講好驚,睇黎都要返去忍真檢查下
但最快要過年後先有時間玩:Q

算唔算sad?

小腿好似屈唔到
回復 4# fukada

Me too...死図。。。