Toysdaily 玩具日報

查看: 16140|回復: 80

[分享討論] Michael Jordan - "今日神以Jordan既姿態降臨係球場"

"今日神以Jordan既姿態降臨係球場" by Larry Bird - 80-90年代既球迷應該都聽過尼句說話, 今日神以Jordan既姿態降臨係我屋企, 當年學佢fadeaway, 凌空籃底reserve, 單手揸籃球, 都係我90年代既回憶, 到宜家終於有佢既玩具可以懷念一下, 真係thx eb, 期待23.

終於可以入樽啦!!

比起kobe, 可動關節真係有進步.

對AJ X真係一讚, 鞋底年字都做埋, 刻既字係Jordan當年既威水史.

當年玩死Russell既Jump Shoot, 好多猶他球迷話佢最後既cross over有用手推Russell個囉油, 先射得咁輕鬆, 當年Jordan係有大哥雞, 球証真係唔咁亂吹佢, 尼d就係江湖地位.

衫同褲十分精美, 同真既一樣.

頭雕真係一流, 真係排死都要排.

"阿bill, 下次23咪要我d fans排, 唔係就收返版權"

最後, 小弟係中左sad 貨, 右腳大臂連波囉蓋既關節係比膠水痴住, 無法完全伸直, 亦無法完全屈曲. neck位3處有咖哩雞, 要揾佢地換.
影得好好:35:
我都仲未認真check過:69:
回復 2# 7仔

咖哩雞玩玩下就有, 上色問題...:56:
好想睇, 但點解我部電腦死圖既:help:
籃球之神佐敦!!!!!:64:
師兄影得好正!!!!!:71:
(終於睇到, 但要用電話apps先睇到, 反而電腦睇唔到)

個籃球架好正, 靚相
回復 6# fukada

意景會高d, :34:
無框玩...:63:
羡慕ing...:79:
回復 8# Toruk_Makto

師兄買啦:75:, 可以拆, 唔阻定.
回復  Toruk_Makto

師兄買啦, 可以拆, 唔阻定.
小志強 發表於 2-2-2013 11:37 AM

以前有麥法倫同oneal個set!就係拆唔到,驚整爛,最後賣左...
回復 10# Toruk_Makto

尼個都好實淨, 係冇nba logo, 不過可以自己整既.買啦:57:

error...
del...
回復  Toruk_Makto

尼個都好實淨, 係冇nba logo, 不過可以自己整既.買啦
小志強 發表於 2-2-2013 11:47 AM

好毒...:70:
就係因為無籃球架所以無影jordan同kobe對決...
share一張之前手機影o既相,希望ching唔介意~:64:
回復 13# Toruk_Makto

so good:71:, 其實都希望kobe 可以出過個body la.
我覺得kobe body都不過不失啦∼之後重有其他nba球星,個個紋身同身型都唔同,應該無乜機出改良版...
我反而係虎虎趁早bid多個body砌多隻!
劣影一張,唔好介意...