Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Michael Jordan - "今日神以Jordan既姿態降臨係球場"

回復 15# Toruk_Makto

師兄有冇買作客衫? 都幾好架喎.
回復  Toruk_Makto

師兄有冇買作客衫? 都幾好架喎.
小志強 發表於 2-2-2013 12:26 PM

淘淘???無呀……
"今日神以Jordan既姿態降臨係球場" by Larry Bird - 80-90年代既球迷應該都聽過尼句說話, 今日神以Jordan既 ...
小志強 發表於 2-2-2013 10:04 AM

當年對Larry Bird 嘅Celtics 果陣佐敦D中距離無後期咁利害,亦未用fadeaway 用到後期咁出神入化,但celtics 果場真係mark 佢唔到!!
回復 18# Dr.AL

師兄真識野, jordan年輕時打法冇咁聰明, 所以底特律先用Jordan rule成功封鎖佢.
以前有麥法倫同oneal個set!就係拆唔到,驚整爛,最後賣左...
Toruk_Makto 發表於 2013-2-2 11:44

呢set我都有呀
麥法倫我都有好多隻嫁hehe
哈..師兄細個所做的我都有做...都係學jordan..諗返都開心...

個sad中得咁應???但我見你都仲可以屈喎.........
回復 21# iamfinethankuuu

右腳伸唔直晒, 屈膝又屈唔晒, 條neck 有3個位置甩色:ice:, 唔係唔得, 不過直腳要好用力, 屈腳就有膠水張死左係入面... 冇得搞.:die:
回復  iamfinethankuuu

右腳伸唔直晒, 屈膝又屈唔晒, 條neck 有3個位置甩色, 唔係唔得, 不過直腳要 ...
小志強 發表於 2-2-2013 09:48 PM

你估有冇得換?
阿bill, 下次23咪要我d fans排, 唔係就收返版權"

SUPPORT!!!!!!!!!!!!!!
回復 23# iamfinethankuuu

佢單寫保養18-23, 點都要去一去:cool:

咖哩雞

十字韌帶撕裂 ... :ice:
回復 # iamfinethankuuu

佢單寫保養18-23, 點都要去一去

咖哩雞

十字韌帶撕裂  ...
小志強 發表於 2-2-2013 10:09 PM

死圖呀强兄!不過支持去問左先!隻野唔平啦
咖哩雞就應該都有, 個頭一寧就甩色, 但關節是人為嗎 ??
回復 27# 龍珠迷

師兄, 一開盒試關節時, 就發現隻右腳硬晒馱.:ice:睇清楚原來有膠水...
Nice photos
:D......
回復 # iamfinethankuuu

佢單寫保養18-23, 點都要去一去

咖哩雞

十字韌帶撕裂  ...
小志強 發表於 2-2-2013 10:09 PM

我Later都check詳細多一次先