Toysdaily 玩具日報

[新品消息] GFFMC PSYCHO GUNDAM 1002 重高達 日網開訂了....

香港D CHING终于杀到过黎美国D玩具店啦:66:
thank you ching, 岩岩pre-order 左, 未試過上網訂野, 最多都係yahoo bid 下野, 第一次上網訂野, 不過要 ...
Mo.P 發表於 5-2-2013 11:49 PM

Me too!:35:
Me too!This is the first time I pre-ordered from overseas!Good luck to us!
其實on and on 都有睇big bad toy,不過無同佢買過野....

香港D CHING终于杀到过黎美国D玩具店啦
wingsiu 發表於 6-2-2013 12:08 AM

其實有d悲哀,一個香港玩家居然係鬼佬地方買日本玩具......
咁都証明香港玩具玩家生命力強!
我都訂埋
total us 150 計返港紙1200
我第一次海外訂
想問下有無大佬知有無其他雜費?

睇嚟越嚟越多人同你爭喇........:58:
如果寄來香港,就無其他費用。其他地方如果有入口稅,就要另外俾。

我都訂埋
total us 150 計返港紙1200
我第一次海外訂
想問下有無大佬知有無其他雜費?
king192164 發表於 6-2-2013 04:31 AM
如果寄來香港,就無其他費用。其他地方如果有入口稅,就要另外俾。
numan123 發表於 6-2-2013 06:55 PM

唔該晒………大佬
睇嚟越嚟越多人同你爭喇........
ray文 發表於 6-2-2013 09:27 AM

都唔係好多o者, 都係幾個人之嘛, 不過睇番第一頁原來日本網o個隻勁抵, 計番港幣都係6百幾, 計埋運費可能唔使9魚.
都唔係好多o者, 都係幾個人之嘛, 不過睇番第一頁原來日本網o個隻勁抵, 計番港幣都係6百幾, 計埋運費可能 ...
Mo.P 發表於 6-2-2013 10:05 PM

都係架, 所以好快已比人秒咗........:oh:
宜家美金個價都已經高千銀喇......
睇嚟越嚟越多人同你爭喇........
ray文 發表於 6-2-2013 09:27 AM

系啊, 不过我都好D, 我E度有间实体店所以如果我要货总会留俾我(连订都冇需要落:36:), 但系美加有好多地方都冇模型店(反斗城唔好计,E边toysrus成日卖垃圾:53:) 有都卖本地玩具多,一唔系就卖天价模型:80:(例如一盒MG Sazabi可以卖150 USD),好多唔系住city 鬼老同CHING一定要靠上网订, 而且唔系间间都有入日本玩具,所以选择好少...Bigbadtoy我自己就冇帮衬过, 因为间野食水有D深. 不过系美加本地好受欢迎
其實on and on 都有睇big bad toy,不過無同佢買過野....
numan123 發表於 6-2-2013 12:21 AM

E间野个名系美加地区几响架, 美日玩具好多好齐, 算系数一数二ge网店啦, 不过个价有D贵囉
其實有d悲哀,一個香港玩家居然係鬼佬地方買日本玩具......
tysss 發表於 6-2-2013 01:24 AM

冇办法啦, 香港大陆咁多人, 特别上面果D人真系唔介意食炒架, 所以我觉得有好多本港玩具商都会留返好多货卖俾上面, 可以赚多D啊吗. 而且B社又嫌钱多, 次次D好野又中意唔出咁多俾我地, 搞到玩玩具好似扑米咁:67: