Toysdaily 玩具日報

[新品消息] GFFMC PSYCHO GUNDAM 1002 重高達 日網開訂了....

Y記仲有人bid到240X:50:,就算係ebay全新仲要包郵先係13XX:45:
it was 7xx at pirate ship back then, i wonder what'll be the new pre-order price in HK. :58:
回復 46# tonylee12003

我都見到個拍賣,唔知bid到$2400果位人兄有冇”dum"__
回復 48# cremebrulee

我估佢会棄標多
回復 21# seiya_shun

Thanks.  I just ordered from them.
我自己反而多咗係網上訂,因為無乜時間行街鋪、同埋送到上門、而且有機唔使捱炒價...

我始終少在日網訂野, 所以既然爆晒, 都係在舖頭訂算了......
ray文 發表於 2-2-2013 10:01 AM
我自己反而多咗係網上訂,因為無乜時間行街鋪、同埋送到上門、而且有機唔使捱炒價...
numan123 發表於 2-2-2013 03:00 PM

其實上網又真係好方便嘅........不過不論網上或街舖訂都一定要眼明手快先得呢~:43:
不如分享下你地係咩網訂啦
佢地成日講簡稱
都唔知邊度訂=_=
Aikoudo有pre-order,不過要yen9980未計運費...
Aikoudo有pre-order,不過要yen9980未計運費...
numan123 發表於 2-2-2013 03:54 PM

又out of stock:30:
Crazy, not sure d 料堅定流, 再販sure大把貨la, 需唔需要訂成咁
numan123 發表於 2-2-2013 03:54 PM

謝謝師兄,終於order左,但呢個web設定有啲怪,去my page 係無order history,除改個人information外乜都無得改只靠mail通知⋯
係咪甘ge呢?
係呀..........

謝謝師兄,終於order左,但呢個web設定有啲怪,去my page 係無order history,除改個人info ...
takeshi 發表於 2-2-2013 06:18 PM
係呀..........
numan123 發表於 2-2-2013 06:30 PM

明白,安心了,謝謝師兄:77:

請問仲有咩網有得訂丫~?唔該