Toysdaily 玩具日報

[新品消息] GFFMC PSYCHO GUNDAM 1002 重高達 日網開訂了....

回復 240# Asurada-GSX

貨返來緊係為左賺錢賣左佢,凑仲有八魚仲吾快D清曬佢,遲D咪嘔凸
頑仔果然醒,昨天首先推出一堆八魚嘅重高,相信已清了
Asurada-GSX 發表於 17-5-2013 01:47 PM

今日見頑仔好似清晒了,樓下阿伯已賣緊七魚七回二雞....
:44:
今天在現x点商場&@)買左.
回復 243# tylorr2003

拿都話未去到最賤呢
抵買過魂Shop 的Xi Gundma 和Gundam MkV
回復 245# Henry

兩樣野都吾同,不能一摡而論,雖然大家都係144
回復  Henry

兩樣野都吾同,不能一摡而論,雖然大家都係144
b855506 發表於 18-5-2013 01:17 AM

我已訂MKV 同有重高, 我唔覺有咩唔同, 唔同係重高有合金, packing 有發泡膠

兩隻都係ka版做形, MK V 根本係GFF延續, 可以和以前GFF放埋一齊display,個座又係跟GFF.

FA Unicorn 都係1/144, 可動係差D, 但都好抵玩
回復 223# taifat1975

除非來貨價有平,如果唔係相信六魚唔大可能... {:2_261:}
回復  taifat1975

除非來貨價有平,如果唔係相信六魚唔大可能...
katsumoto 發表於 18-5-2013 12:03 PM

這個很難說, 減價始終很多因由, 只是自已決定心理價, 可以接受才出手而已.
回復 248# katsumoto

我收都風依家街價,铺頭賣一只差吾的賺舊半至兩舊到,所以之前有人開post話姑仔開哥個價,我咪呼籲大家等一個星期買現貨好過
回復  taifat1975

除非來貨價有平,如果唔係相信六魚唔大可能...
katsumoto 發表於 18-5-2013 12:03 PM

我諗亞版到既時間,有機六魚八,如果見啱有七魚附近都入左先~
日本賣街標8xxx yen
你話日本仔有冇得賺:58: