Toysdaily 玩具日報

[新品消息] GFFMC PSYCHO GUNDAM 1002 重高達 日網開訂了....

sold out la, 訂唔到添, 會唔會5月香港都有大貨返?
Mo.P 發表於 2-2-2013 01:01 AM

實有啦.............大貨再版
     唔係限量呀=_=
     我都訂唔到.....到時一出咪俾幾百高追
     但一定唔洗現在2XXX咁傻囉
    我估到時 12xx-14xx啦.......一開

佢果到mp10運黎香港要35x,斷估吾會重過mp10掛,睇黎加埋運費要一牛多少少
佢果到mp10運黎香港要35x,斷估吾會重過mp10掛,睇黎加埋運費要一牛多少少
tonylee12003 發表於 2-2-2013 01:09 AM

香港有行貨架=_=
回復 31# king192164

GOOD, 雖然呢隻當時呢隻新出係6XX~8XX, 不過炒起左就成2XXX, 如果1XXX~12XX都會考慮既
頭像被屏蔽
香港有行貨架=_=
king192164 發表於 2-2-2013 01:11 AM

都訂左囉,是鬼旦,唔係成日有得出去捕住,到時四圍搵仲煩,頂多比現貨貴一二百,可能到時又比人炒起.
我都係第一次訂......不過我見如果攞番自己個order來睇,個heading有一欄係pay shipping,所以應該寄貨前再攪.....

回復  numan123

CHING

郵寄我無得SET

係唔係出貨前先可以 SET ?

THX
kaiwai 發表於 2-2-2013 12:46 AM
回復  ray文

已然比人秒殺埋.…
captaintam 發表於 1-2-2013 05:26 PM

係啦.............唯有等其他開訂~:o
ray文兄又想上日网订?
wingsiu 發表於 1-2-2013 11:37 PM

唔喇, 宜家等其他舖開訂算了~:78:
唔喇, 宜家等其他舖開訂算了~
ray文 發表於 2-2-2013 02:00 AM

等下系好, 因为E野唔知个shipping cost系几多, 不过我间铺头仲未话有咁未系日网落住订先,其实我仲有48 hrs先确定系边度买(order cancel without payment in 48 hrs) :DD
頭像被屏蔽
我都係第一次訂......不過我見如果攞番自己個order來睇,個heading有一欄係pay shipping,所以應該寄 ...
numan123 發表於 2-2-2013 01:41 AM

答下CHING同楼上KawaiCHING先, AE系中意秋后算帐:DD....你要等货到,一到佢地会calculate个 shipping cost再email你个价钱, 然后你要login个account俾shipping 钱, 好快1,2日到就会send 出你个order.  所以E家系冇人知个shipping cost要几多,所以你地系冇得整个shipping住... 同埋照重高达个size, 一般用开最cheap果只 SAL系应该装唔落, 要用快递 EMS, DHL果D, 所以个价钱会比较贵, 贵几多我都唔知因为我人唔系香港, 唔知寄去香港点计:64:
頭像被屏蔽
答下CHING同楼上KawaiCHING先, AE系中意秋后算帐....你要等货到,一到佢地& ...
wingsiu 發表於 2-2-2013 02:41 AM

哩隻重高用EMS我經驗大約三千Yen左右啦!
等下系好, 因为E野唔知个shipping cost系几多, 不过我间铺&#2283 ...
wingsiu 發表於 2-2-2013 02:13 AM

我始終少在日網訂野, 所以既然爆晒, 都係在舖頭訂算了......:78: