Toysdaily 玩具日報

查看: 6048|回復: 10

[玩具攝影] 明日香 : 無論什麼時候我們都還有著希望

無論什麼時候我們都還有著希望....

公主殿下 , 待你很久了....

從戰鬥服1.0 , 校服1.0 , 夏服 , 戰鬥服2.0 , 校服2.0 , 終於到第六隻 - 戰鬥服3.0 :$
突然感覺好似睇住公主殿下長大甘:$  , 黎到今次既3.0睇得出medicom有明顯進步
最最最重要係今次佢竟然賣大包有三個頭換 , 收到果一刻真係想喊出黎....如果送多把刀就好了:67:
好去圖~~~
冷艷樣

傲嬌樣

太空樣

今次係小弟玩medicom系列最驚喜既作品
樣靚 , 皮衫柔軟合身 , 有三個樣揀 , 關節鬆緊適中
最後post埋我感覺既一刻

謝謝欣賞:64:
呢隻正喎:71::71:
呢隻正喎
王者J 發表於 31-1-2013 06:13 AM

今次3.0我覺得係明日香action figure中出得最好既一款~~
唯一可惜係因為全身包膠~手腳無得大幅活動~
同埋隻手拎唔實1/6既鎗/刀...要用補貼幫手:67:
當然最靚最正還是DD既明日香啦~~:36:
今次3.0我覺得係明日香action figure中出得最好既一款~~
唯一可惜係因為全身包膠~手腳無得大幅活動~
...
密斯威爾 發表於 31-1-2013 10:12 AM

dd 就梗係最好喇, 但唔係人人都玩得起的:(
其實呢隻明白香係咪無武器跟的?
如無, 可能就無預佢可以拎武器...

怪怪地:Q
怪怪地
野比大雄 發表於 31-1-2013 04:34 PM

睇相確實戴左頭盔會顯得個比例有奇怪~~不過睇實物就無甘明顯
我睇返動畫入面比例今次公仔係做大左少少~~
可能medicom想match返頭髮版掛
請問笑樣可唔可以換落長髮頭度?定係只可換落頭盔度?
請問笑樣可唔可以換落長髮頭度?定係只可換落頭盔度?
jackyt 發表於 1-2-2013 02:58 PM

不能的~你可見最後果幅圖~笑樣頭頂有塊parts是不可拆的~而且面後有個joint位對返頭盔的~
情況好似Figma換面甘~而且頭髮對唔到的:64:
回復 8# 密斯威爾

i see , thanks
不過都真係有驚喜,送多個頭
帶左頭盔好怪~:44:
我仍未接受到佢做獨眼龍..................畀翻只眼我:*