Toysdaily 玩具日報

查看: 5431|回復: 17

[玩具報告] 見HT就出黑寡婦,拎隻孩佬6寸玩住先^^

看似簡單的換頭,但本身無漫畫黑寡婦;所以用另一隻改色,得咗:71:色差都搞咗兩日
始終髮線相反,同個樣係漫畫樣; 對比電影係有分別,但最衰孩佬遲遲唔出電影版><

武器方面,用&#21655;HIT MONKEY 對手槍; 細細支算是可以跟番電影

實有人話唔似,但未擁有電影版前;自改哩隻已暫時滿足6寸齊人……hehe
嘩用6" black widow改, 真捨得 :71:
正!
btw,”嘩,點解條女塊面同條頸兩隻色既?!”
OK, 我都係睇中HOPE SUMMER靚女先入一隻~~~~ :shy:
回復 2# Assassin

哈哈……真係呃到人:DD咪話無入過漫畫版黑寡婦,BODY係一隻玩&#21655;一陣就擺到封塵的妖后^^

所以膚色都要重新上番肉色:$
回復 3# adison_mok

無計,由藍色的膚色油番肉色;但合&#21655;個頭,個頭係黃D;嘗試油白D塊面,但前後搞&#21655;兩日……見相差唔大就算:(
回復 4# darknight

果陣拆開隻Hope見左左腳板即刻灰&#21655;…:die:
ching同我諗法一樣~!!!:71:
想問下ching隻肉色係邊度買 一路想搵
索美麗window :46:
師兄呢個真係順眼好多好多呀 :71:
回復 8# charice1219

以前用過郡氏油性果隻,但太深色怪怪地;近排search有咩肉色,見有人就咁用多白少紅少黃~都溝到肉色!

但屋企得白色同橙色,所以唯有咁試;原來真係得:71:因為紅加黃就係橙:DD 好似細個上美術堂玩水彩…hehe

不過油性油雖然覆蓋力強,但要油到均衡唔一攤攤真係幾難><
回復 10# nesidoh

多謝:) 讚賞
回復 9# snake888

:46: :46::46:大家一齊流…哈哈
好靚既Black Widow :46:
好正既改造~!!
支持支持~
:71: