Toysdaily 玩具日報

查看: 6709|回復: 19

[玩具攝影] "The Rock" Dwayne Johnson

"The Rock" Dwayne Johnson 巨石強森

最新見到HT出ROAD BLOCK真的不成樣子,比韓仔搞衰左個頭雕仲要急忙補番VIVA個名落個 CREDIT 度...

所以推一推POST,比HT望望,人地大陸平價頭雕都有咁嘅水準,改啦,HT.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

早前見到BBICN有帥兄分享CIAN的THE ROCK 新頭, 今個星期香港終於有售, 即時科水, 回家自組可也~

首先是配一個ACI長頸JOINT插上VTS Dark Soldier試試, 很不錯, 電影還原度有七八成.

可惜某部份角度不太似...

再來用DX10試組, 與白人膚色不太搭配, 不過身型上倒是一流地夾.

最後分享一下年前LOADING TOYS的THE ROCK 頭雕:

各位帥兄, 請請~

沙發,回咗至睇:71:
CAT兄早過HOT記出THE ROCK!!!:71::71::71:
呢隻有皺眉, 多點殺氣
頭雕得得地!:71:唔知迫唔迫到ht 發怖
頭雕得得地!唔知迫唔迫到ht 發怖
wing1123 發表於 19-4-2013 03:00 PM

G. I. Joe
"The Rock" Dwayne Johnson 巨石強森

早前見到BBICN有帥兄分享CIAN的THE ROCK 新頭, 今個星期香港終於有 ...
catcat 發表於 19-4-2013 02:50 PM

貓兄好有心機 , !! :71:

回復 1# catcat

師兄,其實the rock呢個頭雕係晤錯,而我又鍾意自組,但我又貪ht如果出the rock body會有紋身,但又遲遲唔開訂,十五十六中!
回復  catcat

師兄,其實the rock呢個頭雕係晤錯,而我又鍾意自組,但我又貪ht如果出the rock body會有 ...
玩具初哥哥 發表於 19-4-2013 03:15 PM

有愛嘅, 就算已經自組左都一樣可以入ht.:71:

ht出得好, 小弟一定幫襯.
貓兄好有心機 , 讚 !!
Dr.AL 發表於 19-4-2013 03:11 PM

thx dr~

近期帥兄好忙喎~連fb都少見帥兄出現.
CAT兄早過HOT記出THE ROCK!!!
EDMONDLUN 發表於 19-4-2013 02:57 PM

hahahha~{:1_208:}
回復 9# catcat
贊成!認同{:1_226:}
Doom.....................................
The rock !!!!!!!!!!!!!!!!!
貓兄自組得好正呀,{:1_197:}睇黎HT唔會再花時間去芝唉租人物了....呢條可能係唯一完美出路.....