Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 機甲動画大師高橋良輔訪港(特別講座)

敗兄新年快樂呀

•••前2次宣傳都無在日報打招呼,今時今日臨幾日前登報有乜用呢浪費彈藥
...
tower 發表於 16-2-2013 01:43 AM

登報就冇謂啦~~~~您係呢邊宣傳下都應該會多d人知~~~:shy:

您如果講千年女王同金魚注意報我又識喎~~~我最like隻不良牛~~~雖然毛記播既時候我唔係香港~~~:$
回復 72# tower

:64:小弟對[餓]很有印象,除因為對真實系有偏好;
故事中對日本在世界政治軍事舞台嘅祈望,同對日本傳統劇嘅迷思,當時雖不能全看明白,亦為作品添上一份獨有嘅性格同吸引力。
睇咗大大轉述高橋先生嘅"解釋",好像明白多了點...... 總之要趕快去找來重看一遍就是了:78:
(而且我舊年砌到一半嘅[餓]主角機模型需要點動力去完工啊~~)
今期《Ani-wave動漫狂熱》高橋良輔訪港的報導內出現德哥!{:1_223:}
今期《Ani-wave動漫狂熱》高橋良輔訪港的報導內出現德哥!
太陽之牙 發表於 24-2-2013 01:07 AM

Need to buy one for a look then... :shy:
今期《Ani-wave動漫狂熱》高橋良輔訪港的報導內出現德哥!
太陽之牙 發表於 24-2-2013 01:07 AM

又見報~~~~勁呀 {:1_205:}

↓ 遲了一個月的報告,圖文並茂… {:1_197:}

http://blog.yahoo.com/fangofthesun/articles/1020122
↓ 遲了一個月的報告,圖文並茂…
太陽之牙 發表於 28-2-2013 02:37 PM

Congratulation~~~~~ {:1_235:}

U have met Walker Machine then... "shy:
↓ 遲了一個月的報告,圖文並茂…
太陽之牙 發表於 28-2-2013 02:37 PM

羨慕ing~~~~~{:1_229:}

請問牙兄、徳歌、敗兄Ani-wave系辺一期呢?

今月電撃Hobby都有報導

多謝牙兄報料{:2_253:}可惜今日各報販己回収
上期雑誌{:2_309:}、看來要向人借看了・・・・

爺爺最新動向・・・・詳細暫時不便公開(期待中)
嘉隆!!!!

今月電撃Hobby都有報導
tower 發表於 7-3-2013 08:47 AM

塔兄.....我冇睇開Ani-wave....SORRY {:1_237:}
爺爺最新動向・・・・詳細暫時不便公開(期待中)
嘉隆!!!!
tower 發表於 16-3-2013 01:48 PM

我都未睇過TIM.......:no: