Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 最後的高追-高達會場版系列 & 2012十大愛物

:Q, usteakum兄真係不得了呀, 一出手就咁勁揪.......:shiny: 隻隻珍品.....神物~
連usteakum兄都要"品"神.........:DD
我只能說,燦爆我的合金狗眼:70:,
, usteakum兄真係不得了呀, 一出手就咁勁揪....... 隻隻珍品.....神物~
連usteakum兄都要"品"神. ...
ray文 發表於 29-1-2013 02:29 PM

唉...其實真係好貴....比老虎知道我死硬~
我會品....不過如果講神.....我諗我係保護神:(.....捍衛同保護玩具....屋企放玩具地少...所以小朋友同老婆好易拎到或跟玩具發生意外....損耗速度甚怏或者壽命短......(死了的普通版7劍就是小女刀下亡魂之一):49:
身為一個高達迷不得不支持既正post:handshake:
小弟都好鍾意有金屬既gundam,尤其係隻重高:$不過小弟毫唔會後追啦:(
好比面.....謝謝你!!!!

師兄....我只怪自己忍唔住...又遲入坑....上年當7劍會場版仲係2千 ...
Usteakum 發表於 29-1-2013 10:35 AM

這是一個分水嶺!!!!我本身有普通版....但會場版比我既感覺係仲令D...品質再好D~!
Usteakum 發表於 29-1-2013 11:18 AM

2012 FREEDOM...講真....唔得...油都爆....仲有QUALITY比普通版仲差.....你睇下我D相就明...黃色膠水真 ...
Usteakum 發表於 29-1-2013 12:24 PM

我果隻FREEDOM都係有少少問題,色水係好,但QC比普通版差,有條毛竟然黐係個盾既正面:53:

而已與其話係COATING版,不如話係發黃版:69:
我當時亦以為TRANS_AM被炒到二千幾,點知原來已經係好價,到依家已經升左2-3倍:70:
太正啦....隻重高同00個時兩牛無買到最dum心....宜家想高追都有心無力了...
強帖留名:$

再抽一抽水:p
我果隻FREEDOM都係有少少問題,色水係好,但QC比普通版差,有條毛竟然黐係個盾既正面

而 ...
chlycab 發表於 29-1-2013 04:25 PM

所以今年希望佢地做好一點
    依家入左,,,,了左心願...亦希望唔駛再高追喇....
強帖留名

再抽一抽水
茂利大魔王 發表於 29-1-2013 04:43 PM

同志!!! 正~!!!
頭像被屏蔽
support support, 高追心頭好, ching 好彩有咁多支持, 之前我4牛高追00 TRANS_AM, 會有傻佬來咬我
dannydanny 發表於 29-1-2013 05:04 PM

邊個傻佬...???:(
     驚驚.................................
舊年我也從HK限定或1002兩者選其一來高追..最後選了1002.只因為有透明PARTS:64:
頭像被屏蔽
師兄,好正的 product,好正的 pose!!:handshake::71:
support support, 高追心頭好, ching 好彩有咁多支持, 之前我4牛高追00 TRANS_AM, 會有傻佬來咬我
dannydanny 發表於 29-1-2013 17:04

邊個傻佬...???
     驚驚.................................
Usteakum 發表於 29-1-2013 17:09

haaaa,,,由佢, td好多, 認真就輸,,,search 我post就知
dannydanny 發表於 29-1-2013 17:19

師兄,傻佬係我呀!!你好嗎??:65::64: