Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 最後的高追-高達會場版系列 & 2012十大愛物

神物中既神物:50::50::50:
好正呀~~~
師兄~~~借啲相離做wallpaper呀~~~
小玥玩具大堂 發表於 29-1-2013 03:36 AM

好比面.....謝謝你!!!!

單單4隻高達後追價已經係好多人一個月人工 勁!
Squall 發表於 29-1-2013 09:29 AM

師兄....我只怪自己忍唔住...又遲入坑....上年當7劍會場版仲係2千幾既時候我以為已經係天價(自己新手咩價位都唔知)..炒貴左好多(以為正常價係千幾)....點知後來先知這個差不多是正價...當時又唔鐘意食炒價..覺得唔值(依家中晒毒)...所以都係入了算.......
我只香港夜开始氧化…

回復 18# 棋仔

我係荔枝角某玩具店見到長期display了一隻夜景版,但又唔覺佢有氧化..仲幾靚仔.,我去親佢道都會比佢吸引住好幾分鐘..不過個老細似乎唔識點擺pose..有點可惜:64:問過佢如要攪一隻要幾錢..佢話4xxx:30:
我還差隻TRANS-AM....:70:
我只香港夜开始氧化…
棋仔 發表於 29-1-2013 11:07 AM

你咁講...我又唔覺啵....可能我本身眼力唔好
不過呢D事好難避免....當舊化囉.....
我還差隻TRANS-AM....
chlycab 發表於 29-1-2013 11:13 AM

這是一個分水嶺!!!!我本身有普通版....但會場版比我既感覺係仲令D...品質再好D~!:35:
師兄張大合照真係太毒
好想追隻夜景版....
very nice photo, 收下了..thanks
係呀SQULL兄! 我諗呢條LINE我會一直買...不過真的愈來愈貴了......
Usteakum 發表於 29-1-2013 10:28 AM

Same here.

Hope they will keep up the quality. Can't wait METAL BUILD Gundam Exia on March!
Same here.

Hope they will keep up the quality. Can't wait METAL BUILD Gundam Exia on March!
squll 發表於 29-1-2013 12:16 PM

2012 FREEDOM...講真....唔得...油都爆....仲有QUALITY比普通版仲差.....你睇下我D相就明...黃色膠水真係....隨處見
黎緊如無意外應該係EXIA....希望就算係只轉顏色....都希望搞好D QC囉...
死忠都想件野出得好架
師兄張大合照真係太毒
好想追隻夜景版....
LemonTea 發表於 29-1-2013 12:13 PM

這個系統既收藏就係因為佢囉.......真係毒死左我
咁7劍既毒唔再提了.....大家都知
我只能說。。。

你做得好!!:shy:
我只能說。。。

你做得好!!
Douglas.M.Saint 發表於 29-1-2013 01:45 PM

多謝德哥!
做得好係高追嗎???:DD 有冇同情分加??:D

我其實好羨慕好多版友唔駛高追......我都玩左一年多D.點解我仲係高追緊....點搞呢??
洗唔洗去到咁ge地步呢