Toysdaily 玩具日報

查看: 6815|回復: 11

[ENTERBAY] 自然光下的John Rambo

頭像被屏蔽
其實呢隻真係一件好物 ! 不比 JOKER, T-800 BD, 李小龍遜色.
但各師兄多數都擺企定定 POST, 無咩動作.
樓上師兄,你唔知變身俠好鍾意硬直直咁企响mon前影figure咩?可能呢隻大過佢隻mon啦
頭像被屏蔽
支持一下變身兄,好物:71:
但太大隻了,只好等1:6:78:
面相型神區似,但頭髮丶關節同對鞋做唔到1�4應有水準。
如果依隻係1比6 入硬...可惜...
其實, 師兄可否講講點解會入手黎隻1:4 ??
因為網上睇到佢好似劣評如潮.. (又話貴得滯,又話接駁接有問題, 又話手臂兩截色等等..)真係打從心底想了解下入左手既師兄, 你地入手既原因係乜野.. 可否分享一下...
純想了解,分享心得.. 絕非挑戰..
thanks ..
HT模型愛好者兄:入手原因係個頭同個角色,我諗大部份入都係比佢個頭彫吸引,玩得EB有時都預左body其他冇HT咁好,但老實頭彫佢真係冇得輸,鍾意Rambo 要型神皆似除左呢隻都冇得揀,其實有時真心玩得figure嘅都係主觀至上,自己覺得靚有能力就買嫁啦,理得人點講,HT/EB一樣有神物有廢物,真心呢隻配件全合金,可動高做到射箭動作,2牛幾18吋唔算貴,同埋18吋真係有氣勢,依家等埋HT隻蝙蝠俠同EB隻小丑放埋一齊就真係堅過石堅喇(1/4HT應該冇甩拖掛
這隻面相不論怎麼看,看幾多次,都覺得一流~可惜無大愛,加上包裝龐大,還是欣賞欣賞算了~
其實..我係考慮緊,..如果一定要二選一,..
Hot Toys o既Tonto 同Enterbay o既Rambo,.
唔知入手邊隻好....?
頭像被屏蔽