Toysdaily 玩具日報

查看: 5976|回復: 13

[詢問] REPRINT 隻 hottoys Ironman Mark III damage

話說早一個星期開始BID緊隻hottoys Ironman Mark III damage版.到前日完BID,尋日交收. 其間唔知做乜咁多插手BID攪到推占高晒個自動下BID.... 變左高追....

尋日交收. 話全新但總覺得係二手 .... 腰同底褲仔話有輕微自然退色但我覺得一D都唔輕微! 為左做一個有信用0既人... 就算唔係好想交收但最後都接收左!

腰同底褲仔D自然退色, 好想REPRINT左佢 ... 請問大大倒們邊隻號碼0既MR. 油就係hottoys Ironman Mark III damage版隻紅色呢??? 我唔知係水性定油性 .... 定係知道要THINNER果隻.... 請大大們幫幫手 ... THANKS
SORRY .. 重複左請DELETE! THANKS
頭像被屏蔽
因為佢條褲仔系用軟胶整,所以用一般模型油会裂。所以要用油figure的軟胶油。先用銀色做底色,然後再噴透明紅。
其實玩鋼鐵人預咗,怕粉紅底就不要買!因這不是新鮮事,都已經出了六代...
因為佢條褲仔系用軟胶整,所以用一般模型油会裂。所以要用油figure的軟胶油。先用銀色做 ...
Ibuki 發表於 23-5-2012 06:00 PM

Figure 用的軟膠油姐系邊種啊。大大可否購述一下。謝謝
比个樣你睇吓。D油輝發性好強,所以最好用噴槍。如果用筆油会好傑。
Hi Big Big, where to buy?
Thank you. 大大們
回復 7# Ibuki

銀油同紅油分別邊隻model?  師兄有完成品睇嗎?
回復 10# realclivea

V Color得一隻銀色同透明紅, 全部35隻color,至於較色方面可以用隻純透明。
話說早一個星期開始BID緊隻hottoys Ironman Mark III damage版.到前日完BID,尋日交收. 其間唔知做乜咁多插手 ...
westtung 發表於 23-5-2012 04:41 PM

樓主! 我覺得你"瀨"咗嘢囉! 好明顯俾人托價
比个樣你睇吓。D油輝發性好強,所以最好用噴槍。如果用筆油会好傑。
Ibuki 發表於 24-5-2012 02:45 PM

大大V-Color有噴罐裝嗎?
回復 14# GTO

有啊!不過香港冇得賣。我問過老細,佢話入唔到口。