Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 有無玩過Lego apps game?

係App Store見到有隻Lego Batman game: LEGO Batman: Gotham City Games, 有無Ching玩過? 知唔知好唔好玩架? 又或者會唔會有d近似又好玩既game分享下~
係App Store見到有隻Lego Batman game: LEGO Batman: Gotham City Games, 有無Ching玩過? 知唔知好唔好玩架 ...
aockyo 發表於 25-1-2013 05:24 PM

應該同 xbox/ps3 果隻一樣 ... 所有 LEGO game 都係打不死, 只要不停玩就會打爆, 而每版都會有地方用唔同人入, 即係 一版 你要玩好多好多次. LEGO games 我個人覺得比較適合小朋友 玩, or 你 好 LIKE 某 movie, 如 batman, Lord of the rings 等等.
我自己有玩過 batman (第一集) 同 star wars 既 lego ... 只會真係悶到就死先會開出黎 kill time.
:67:
隻game流流地:45:
反而有隻LEGO monster fighter race賽車GAME幾好玩:34:
回復 2# Vince

我本身都鐘意Batman, 所以有興趣。。。咁Vince兄你第一集爆機咪?

回復 3# money123169
謝謝Money兄介紹!我睇下先~
回復  Vince

我本身都鐘意Batman, 所以有興趣。。。咁Vince兄你第一集爆機咪?

回復  money123169
...
aockyo 發表於 28-1-2013 03:11 PM

第一集爆機咪 <= 好似爆左 ... 但我真係 0 記憶爆機係點 ... kakaa :shy: