Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 聖衣神話EX仙女座 - 瞬~ 登場!!! P.4 上神櫃照~

好耐冇返黎,一返黎就見到RAY兄既正圖~~~:71:
2013年1月EX青銅系列第3彈仙女座 - 瞬, 終於登場了.......... 一如過往經驗, 大家對青銅系列都會抱觀望 ...
ray文 發表於 25-1-2013 12:43 PM

好正呀:DD
好耐冇返黎,一返黎就見到RAY兄既正圖~~~
jeffho9999 發表於 28-1-2013 06:06 PM

係呢, 呢排真係少見到JEFF兄呢........近排多唔多收獲呀.....:he:
好正呀
iamfinethankuuu 發表於 28-1-2013 11:11 PM

THX, 副會...............咩正先.......似你.........玩鎮鏈呀....:DD
冇法啦, 神話長出長有, 所以個櫃一定不夠用.......況且又有ex, 皇級同cbc.......所以又要整多個櫃先得. ...
ray文 發表於 26-1-2013 10:40 AM

又整多個櫃:@
睇黎你d坑越來越多了:he::he:
又整多個櫃
睇黎你d坑越來越多了
D@ZAce 發表於 29-1-2013 09:22 AM

唔係呀, 其實神櫃只想放神話野......只不過近兩年入多咗小小野, 而且擺超合金位位置太小, 所以一早想整多個櫃放超金合同其他figure之嘛....:p
我都入手了,唯一一隻EX,4魚唔駛有兩套甲玩真係唔錯,可能會買埋一輝,星矢竟算了.

不過砌開黃金EX,呢隻阿信唔駛5分鍾就砌完入櫃:36:
我都入手了,唯一一隻EX,4魚唔駛有兩套甲玩真係唔錯,可能會買埋一輝,星矢竟算了.

不過砌開黃金EX,呢隻阿信唔駛5分鍾就砌完入櫃:36:

不過砌開黃金EX,呢隻阿信 ...
Chandlermok 發表於 29-1-2013 09:51 AM

恭喜入手呢, 其實ex青銅真係算抵玩呢.......我仲好期待冰河同紫龍架~:D
係呢, 呢排真係少見到JEFF兄呢........近排多唔多收獲呀.....
ray文 發表於 28-1-2013 11:17 PM

你太強了,我都只係繼續星矢系列炸,巨蟹又訂唔到,灰:26:
你太強了,我都只係繼續星矢系列炸,巨蟹又訂唔到,灰
jeffho9999 發表於 29-1-2013 12:54 PM

邊係呢, 我主力都依然係神話.........:love:
冇法啦, 宜家開訂只係幾個鐘, 真係唔係咁易訂到喇.......仲有最後四隻.......加油~:$
邊係呢, 我主力都依然係神話.........
冇法啦, 宜家開訂只係幾個鐘, 真係唔係咁易訂到喇....... ...
ray文 發表於 29-1-2013 14:20

你主力係玩具先真:DD
頭像被屏蔽
你太強了,我都只係繼續星矢系列炸,巨蟹又訂唔到,灰
jeffho9999 發表於 29-1-2013 12:54 PM

為什麼海產二人組要訂???
你主力係玩具先真
狂四郎 發表於 29-1-2013 03:18 PM

又唔好講到我咁濫.........:shy:
神話依然係最愛~:love:
為什麼海產二人組要訂???
greatmuta 發表於 29-1-2013 03:23 PM

大大係咪from台灣?
香港宜家d EX黃金隻隻都係炒物呀.......訂不到就會食炒價......所以隻隻都要訂呢.....:30: