Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 聖衣神話EX仙女座 - 瞬~ 登場!!! P.4 上神櫃照~

唔係玩到咁盡嘛........
ray文 發表於 25-1-2013 04:02 PM

再盡D都得...
:34:
兩位...日版都係4魚.....開心到呢......
Usteakum 發表於 25-1-2013 04:14 PM

冇錯呀, 相比黃金真係抵玩到爆呀.......:)
再盡D都得...
小堅 發表於 25-1-2013 04:20 PM

點盡先........食兩箱先講.......:DD
呢隻阿瞬都幾攪笑,出之前個個插:blame:,
而家又個個玩得咁開心:)
不過真係好有驚喜,我今日返工前都再望望佢先出門口:$
點盡先........食兩箱先講.......
ray文 發表於 25-1-2013 04:26 PM

入一隻光牙畀半隻黃金你...
你要上半身定下半身...
:x
呢隻阿瞬都幾攪笑,出之前個個插,
而家又個個玩得咁開心
不過真係好有驚喜,我今日返工前都再望望 ...
zipbuzz 發表於 25-1-2013 04:38 PM

係咁架喇, 所以都見慣了, 隻隻出親都插一餐.......反正都會入, 都唔會理咁多, 最緊要自己玩得開心......:DD
我都日日"品"完神先返工架......:34:
入一隻光牙畀半隻黃金你...
你要上半身定下半身...
小堅 發表於 25-1-2013 04:43 PM

我要套聖衣......:p
I haven't got mine but it doesn't look bad at all.  The shoulder is not that big really since Shin's shoulder armor is always big.

Most likely I will get two to display one in Gold cloth.
I haven't got mine but it doesn't look bad at all.  The shoulder is not that big really since Shin's ...
Wtong23 發表於 25-1-2013 05:48 PM

冇錯呀, 今次ok抵玩呢......我都想入多隻日版呀~:)
冇錯呀, 今次ok抵玩呢......我都想入多隻日版呀~
ray文 發表於 25-1-2013 05:53 PM

Why Jap version?  Do you know the cost difference btw HK and Jap version now in the market?
點都要入黎支持下RAY文兄先~~
新生青銅EX系列個質素真係比黃金差一截:38:

踩場!但條鎖鏈擊中四郎:66:
Why Jap version?  Do you know the cost difference btw HK and Jap version now in the market?
Wtong23 發表於 25-1-2013 05:58 PM

聽講差唔多呀暫時.......正!!:shiny:
點都要入黎支持下RAY文兄先~~
新生青銅EX系列個質素真係比黃金差一截
夜鳴鶯 發表於 25-1-2013 07:05 PM

THX, 不過今次已算有改善喇......希望餘下兩隻會更好啦~:)
踩場!但條鎖鏈擊中四郎
狂四郎 發表於 25-1-2013 07:38 PM

終於拎出嚟玩呢~:71:
但想知你點樣被擊中呀........:66: