Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 聖衣神話EX仙女座 - 瞬~ 登場!!! P.4 上神櫃照~

再入多只处女俾啊瞬. 话时话有冇打算影翻几幅三子黄金圣衣&#22 ...
wingsiu 發表於 26-1-2013 02:08 AM

冇法啦, 神話長出長有, 所以個櫃一定不夠用.......況且又有ex, 皇級同cbc.......所以又要整多個櫃先得......:30:
隻邪神用嚟辟邪架.......咁都比你見到.......:66:
支持Ray文兄
我都未有時間出去買佢返屋企,剩睇相好似唔錯
青銅可以display兩個狀態係其中一 ...
timothy276217 發表於 26-1-2013 02:38 AM

係呀, 咁你快d接佢返屋企喇......今次算唔錯喇......正~:71:
我都想緊辦法幫鳳凰整多條尾......:p
:71: 好詳盡嘅一個post, 一定要支持:71:
好詳盡嘅一個post, 一定要支持
Herpa500 發表於 26-1-2013 11:03 AM

多謝herpa兄嘅支持呀..............:77:
頭像被屏蔽
都ok啦........如果可以再大d就更好喇......
ray文 發表於 26-1-2013 10:32 AM

夠晒啦~~ray文兄,仲想整大d個櫃!!!:50: 咪要每朝早用好多時間走去 "品" 神,你唔驚返工會遲到咩???:p
thanks for sharing:):)
我都拎左, 好正:):)
又係你工人.................
ray文 發表於 25-1-2013 23:38

係呀!個工人叫四郎專搞神話㗎:66:
夠晒啦~~ray文兄,仲想整大d個櫃!!! 咪要每朝早用好多時間走去 "品" 神,你唔驚返工會遲到咩???
chiu 發表於 26-1-2013 01:17 PM

我唔驚架...............會好滿足呢~:love:
thanks for sharing
我都拎左, 好正
J子 發表於 26-1-2013 02:02 PM

YEAH, 一齊有正野玩~:)

還有五頁先收得工架!加油:DD
還有五頁先收得工架!加油
狂四郎 發表於 28-1-2013 02:47 PM

冇啦, 你講完又唔見咗人.......好在宜家都成咗精啫......:p
冇啦, 你講完又唔見咗人.......好在宜家都成咗精啫......
ray文 發表於 28-1-2013 15:19

禮拜六日我消失嘛:DD
禮拜六日我消失嘛
狂四郎 發表於 28-1-2013 03:32 PM

正啦.......放假玩消失.......:x
青銅可以一次過display兩種模樣真係超正啦!!
青銅可以一次過display兩種模樣真係超正啦!!
4mm 發表於 28-1-2013 05:51 PM

所以青銅都有佢嘅好處呢, 唔洗炒仲多套甲.....:shiny: