Toysdaily 玩具日報

查看: 41954|回復: 89

[玩具報告] 聖衣神話EX仙女座 - 瞬~ 登場!!! P.4 上神櫃照~

2013年1月EX青銅系列第3彈仙女座 - 瞬, 終於登場了..........:he: 一如過往經驗, 大家對青銅系列都會抱觀望態度......未必能夠接受呢......但其實小弟覺得EX青銅都不是太差呢, 今次亞瞬其實感覺上已有改善, 不論面相及聖衣都唔錯, 而且仲有埋破損版聖衣玩, 超正, 真係算抵玩喇~ :$ 期望之後兩隻青銅都生生性性, 好好地完埋青銅系列呢~:handshake:

BOXART一貫EX系列風格~

盒內包裝及配件豐富~

今次防禦鎖鏈用上組合式~

人型素體模樣~

仙女座星座形態~

有兩套甲可以一齊display呢~:p

穿上聖衣後模樣~

近鏡樣貌頭雕有所改善~

配上仙女座特色嘅角形及圓形鎖鏈~

換上閉眼表情~

同樣配有電光鏈動態模式~

今次防禦鎖鏈新用上組合式設計~:78:

好特別嘅傷感流淚表情~

EX仙女座 - 瞬~

第一個踩下場支持下先, 我都覺得EX青銅冇幾差,玩具E家沒有最好只有更好。 望下個神話條line, 系雖然價錢系貴左,個胸又大左:x 但以前有邊只青銅可以有咁多塊面相又有破甲玩先。 睇過動漫畫都知五小強戰損甲系分唔開,次次為左救條女都要整爛件甲先得(但系唔系咁又邊會有機會著下件黃金聖衣啊:he:)。 而且回顧下舊最初青銅個五件邪神:ice:(已經俾我收埋入箱封印左)。。。。所以我覺得青銅破甲真系值每個聖衣迷去擁有。 本人都系一出就訂冇想過咁多。
第一個踩下場支持下先
wingsiu 發表於 25-1-2013 12:50 PM

快手得很呀wingo兄~:77:
快手得很呀wingo兄~
ray文 發表於 25-1-2013 12:54 PM

我一般就訓前都會上下TD, 見到未support下ray文兄你
話時話我E幾日都好忙, 好忙咁買EX:x, 剛前日先系日網bid左只EX一輝寄緊黎, 琴日收到玩具店email話處女座終於到左可以攞(同只邪虎號一起到步,美國海關唔知搞咩扣留左貨成個月)今日返工撲左過去攞左, 臨放工錢又收到日網果邊話EX仙女貨到叫我俾錢:$
我一般就訓前都會上下TD, 見到未support下ray文兄你
話時話我E幾日都好忙, 好忙咁買EX, 剛前日先 ...
wingsiu 發表於 25-1-2013 01:08 PM

恭喜晒wingo兄又入到咗多好野呢.........:$
但我都已全部入晒喇...........:DD
ray文兄,今次隻舜表情多都幾好玩,我未淚目相同破損甲相,等我下次再影下先~:77:
入黎支持下先...
今次阿瞬終於可以display埋件聖衣...
尋晚我都淨係check件,未開黎玩...
ray文兄,今次隻舜表情多都幾好玩,我未淚目相同破損甲相,等我下次再影下先~
chinam 發表於 25-1-2013 01:21 PM

冇錯呀, 真係好抵玩, 又好好玩呢......有2套甲好正~:71:
支持Ray文兄!又來十多頁喇:71:
入黎支持下先...
今次阿瞬終於可以display埋件聖衣...
尋晚我都淨係check件,未開黎玩...
小堅 發表於 25-1-2013 01:32 PM

THX小堅~ 今次瞬確實有改善咗........希望餘下2隻都OK啦~:he:
支持Ray文兄!又來十多頁喇
狂四郎 發表於 25-1-2013 01:50 PM

唔好玩啦四郎, 啱啱先開始咋............:66:
恭喜晒wingo兄又入到咗多好野呢.........
但我都已全部入晒喇...........
ray文 發表於 25-1-2013 01:20 PM

我知啊, 唉, 做外星人系咁架啦, 不過好處系可以先睇下其他人出D報告先在去確定訂唔訂囉
PS:我只邪虎號QC好差.....個盾用手一摸,銀色漆冇左一忽:help:
:67:
我知啊, 唉, 做外星人系咁架啦, 不過好處系可以先睇下其他人出D報告先在去確定訂唔訂囉
PS:我只邪虎 ...
wingsiu 發表於 25-1-2013 01:56 PM

:50:, 咁真係差少少呢......不過可以肯定係冇龍王丸QC咁正~
THX小堅~ 今次瞬確實有改善左........希望餘下2隻都OK啦~
ray文 發表於 25-1-2013 01:51 PM

期待黎緊兩隻都出得正就好...
冰河真係好驚...
期待黎緊兩隻都出得正就好...
冰河真係好驚...
小堅 發表於 25-1-2013 02:07 PM

希望好好地完埋青銅啦~:D