Toysdaily 玩具日報

查看: 90141|回復: 157

[新品消息] DX 獸電戰隊

爬時..........................:67:
:80:One word..........ugly
沒有最醜。。。只有更醜。。。:78:
咩料呀.....................
爬時..........................
老文 發表於 24-1-2013 11:11 AM

剩係條龍都ok的, 人型還要比特命好一點點,
不過都係'爬.......................................時'
DX 出成點基本上都會爬哂... :52:

只不過要睇食玩出成點,不過應該點都會入嘅(雖然好大機會同玩命一樣完成無視套戲) :67:
回復 6# cliffordchan107

連打想打多幾隻字鬧衰佢都費事:34:
回復  cliffordchan107

連打想打多幾隻字鬧衰佢都費事
老文 發表於 24-1-2013 01:06 PM

哈, '愛之深, 責之切' 因為太愛戰隊系列才如此~~
我鍾意恐龍...............
回復 9# cliffordchan107

睇埋d配色...重口味得來..仲有點強國老番味...:54:
我鍾意恐龍...............
玩具 發表於 24-1-2013 01:40 PM

我都鍾意恐龍...........但係................

都係睇定D先啦...........頂.........
我反而LIKE WOR, 是我有問題嗎? 哈哈哈
我反而LIKE WOR, 是我有問題嗎? 哈哈哈
bigbighead 發表於 24-1-2013 02:58 PM

外型有爆龍借鏡, 是靚仔的,
如果配色多點金屬色, 都收貨了.

不過大前題是有前者可抄~~
戰隊機械人都係等食玩好....