Toysdaily 玩具日報

[分享討論] ZCWO工人工具套裝短評

轉眼間ZCWO出咗三套工人工具套裝:(….親Easter Hoildays有時間,小弟終於一次過開盒,同大家分享小小意見

包裝外內盒….

每套內容….

內容重點

評語: 三套中,第二套最物有所值,無論配件或衣服都是最有heart,但不喜之處就係太多重復工具:53:….第三套女body好雞肋:unhappy:….

好....有請女model出場:p....

邊個對我不忠就....:DD

Don’t move…唔係就開槍{:1_214:}

唉,做完.......攪點....好倦:ar:.......收工........{:1_233:}

後記:小弟最喜歡1/6 gadgets,所以呢幾套小玩兒合哂小弟胃口
師兄,請問工具女模套衫褲涼鞋是否自組{:1_215:}
女頭雕都唔錯呀~~~~
nice photo{:1_223:}
回復 2# jerrytang617

係呀, 用HT card裝腳自改的
女頭雕都唔錯呀~~~~
nice photo
E神 發表於 31-3-2013 08:34 PM

謝謝E神兄支持:64:, Kumik女偶頭雕呢個算唔錯

齊LINE呀!:$

原來MH9最抵,真係唔講唔知。

不過個背景揾紙摺好流,唔太LIKE,三套都無入。
嘩! Bro,你款款都有,我最衫而為ZC出一款,所以買了一款,之後再出,見到有些工具好想要,但係停了,今次ZC又再出多一款,想問問之後還有幾多款工具.我最想要(木工).送給家人. !~!
齊LINE呀!

原來MH9最抵,真係唔講唔知。

不過個背景揾總摺好流,唔太LIKE,三套都無入。
catcat 發表於 1-4-2013 06:36 PM

估唔到貓兄—套都冇入, 不過呢D 1/6小玩兒, 小弟忍唔到手....
嘩! Bro,你款款都有,我最衫而為ZC出一款,所以買了一款,之後再出,見到有些工具好想要,但係停了,今次ZC又再出 ...
jacksonkkmk 發表於 3-4-2013 08:12 PM

現時未見ZC有新公布, 可能銷售未如理想....不過小弟都好期待再有新消息啊!