Toysdaily 玩具日報

查看: 8909|回復: 23

[新品消息] 2013 Marvel Legends 頭炮~~~

入了呢兩隻, 仲有大隻佬, 諗緊入唔入埋隻Red she hulk
Captain 個head sculpt簡直就係將commander 笠留個mask一樣!!!!
大天使等 X-FORCE 版.... CA 再等下先 :35:
我都想要天使& SHE HULK...不過街散買太貴了~~~反斗又未有,有都未必夠人快~~~
Ca 在tb已有散貨。價錢尚可
太源及屯吉已返

入了狼叔, 大天 及 RED SHE HULK....Ultimate cap 唔入了.....實在太多CAP....
等SENTRY, IRON FIST,heroic age IM &  comic Iron patriot.
Sentry is next target. Wolverine有好多wor
天使係咪正價買呀???
點為之正價??????
我不是在香港啦。。。
隊長今次被孩佬成功造假,腰帶一大秋裝備雖然阻礙郁動但還有得diy;不過明明大脾支槍根本可以實槍實袋仲慳水慳力,為何變得有形無實><唔會係因為右手&#25592;唔到槍,所以索性一舊膠算?!

如果之後的角色都咁做就:Q 定因為成本去&#21655;其他角色到:unhappy:
隊長今次被孩佬成功造假,腰帶一大秋裝備雖然阻礙郁動但還有得diy;不過明明大脾支槍根本可以實槍實袋仲慳水 ...
ChrisLamXYZ 發表於 22-1-2013 08:43 PM

唔通孩老&#22021;政策,已經感染到ML?
唉, 香港賣到好鬼貴......:ice:
天使是本套必入的一款,大翅膀一展太霸氣了~~
美隊也不錯,可動性好,小手槍+大盾牌~~
半月前一咬牙六盒都入了~~~拼了一個殺手猴~~
繼續等異色款的,還能再湊一個~~
小弟昨日有幸正價入到天使
本想入埋red she hulk
不過該玩具店因為hit monkey...所以果3隻要一齊買
so我放棄 r s h
講開隻天使..真係好正
不過如果做尖返d手指甲(同咭背圖一樣)
咁就完美了~