Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 機甲艦隊 15機預計4月出? (官網4月)

有新相, copy自官網面書
fatcheong 發表於 6-2-2013 09:59 PM

無計、我合金控・・・・見到ED就
無晒判断能力:34:
我都想佢出好啲,但睇佢受力支撐點,好似接觸點太少,
就算用合金都會爆膠,上身太重,我諗有機會一字馬或鞠躬!,
希望唔會啦,廠商好有心,大家又等左好多年
fatcheong 發表於 6-2-2013 11:51 PM
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
會唔會關節內藏金屬骨支撐呀, 呢D位咁重要應唔會漏卦? 上身俾咁多合金, 唔應該慳呢D細位喎
kinis 發表於 7-2-2013 02:56 PM

唔太清楚~~~要設計者自己現身解話好d :( 不過上次睇完一樓個版都可接受~~~:$
樓主我唸喱D關節位及支撐位應該唔會用膠掛~~~如果唔係點夠力呀???
chiu 發表於 7-2-2013 11:07 PM

都真係唔知~~~除非好似b記咁有經驗~~~唔係好難講 :(

最好都係留番設計者自己解釋 :78:
遲唔緊要 …… 最緊要物質高, 做好o的啦! 完全正能量支持你!:71:
頭像被屏蔽
上星期係1樓孤仔訂野~~~問過店員15機要4月......:67:
呢隻都係睇REPORT, 支持各位定左大大.:64:
如果真係4月出又再一次超支了............都唔知望唔望佢準時出好.....{:1_232:}
四月都好呀,今個月應該有福特攞,咁都唔會咁傷:he:
四月都好呀,今個月應該有福特攞,咁都唔會咁傷
keiri 發表於 13-3-2013 04:56 PM

Just check from new "Giga Hobby", will issue on April wor................
{:1_236:}福特唔係3月尾咩
{:1_229:}
福特唔係3月尾咩
keiri 發表於 13-3-2013 07:50 PM

Oringinaly scheduled on end of March gei, but just saw it changed in new "Giga Hobby" ja, maybe they got wrong information neh, haaaaaaaaaaa

I just checked from official web site, still March now, haaaaaaaa, Giga Hobby wrong lu.............
http://www.takaratomy.co.jp/products/lineup/detail/tf476139.html