Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 機甲艦隊 15機預計4月出? (官網4月)

做好d...等吓都無所謂......
日前根據一扭知情人仕透露..因為15機手腳重量太大..在測試中即使用上如bandai合金魂齒輪關節也唔夠力..所以 ...
hehemimi 發表於 29-1-2013 08:28 AM

合金魂齒輪關節都未算最強, 如果強到好似山口式果種感覺就可以( 在此強調係果種感覺, 唔係一模一樣力度, 費事有人叻唔切彈出來拗話山口式係膠輕好多等等)
tower兄~~~我知大家都關心個出貨日所以專登問下~~~估唔到同官網都有出入

不過都好~~起碼有個期 ...
黑色三連敗 發表於 23-1-2013 05:23 PM

>好like老餅野喎
体頭像都知幾老La:34:・・・系X餅度都同敗兄不時相遇阿。

15機双手如果使用合金真系高難度挑戦(大家可数下板大出過的
新旧超合金有辺幾隻系手用金属?)、但系如成功D玩具精就有驚喜、
須要開発商加油再加油了。
我都訂咗,但等得,最緊要係靚!!!!
日前根據一扭知情人仕透露..因為15機手腳重量太大..在測試中即使用上如bandai合金魂齒輪關節也唔夠力..所以 ...
hehemimi 發表於 29-1-2013 08:28 AM

其實訂個陣已經知佢地出過膠超霸凱獸王~~~出合金的確係首次~~~ 所以我唔介意佢地有失誤~~~難得佢地又肯改做到最好:78:

唔急~~~而家知4月~~~~會準備錢4月找數   :67:
>好like老餅野喎
体頭像都知幾老La・・・系X餅度都同敗兄不時相遇阿。

15 ...
tower 發表於 29-1-2013 01:20 PM

原來您係X餅~~~唔怪得係太寶郎:34:

我都希望佢地出好D~~~不過都想知個進度去到邊~~~如果4月出~~~應該已經差不多係生產階段~~~~:58:
原來您係X餅~~~唔怪得係太寶郎
黑色三連敗 發表於 29-1-2013 08:22 PM

:66:系呀敗兄世界小小多大大呀。。。不過果邊隻泰補狼是貓兄
不是小弟哦,x餅我是全身紅色果隻呀。

15機等下又覚無所謂,最緊要出到合格,悶悶地玩下evolution果
D青島文化頂住先又duck...duck左:66:
唔知宜家仲有冇得訂呢?
系呀敗兄世界小小多大大呀。。。不過果邊隻泰補狼是貓兄
不是小弟哦,x餅我是全身紅色果隻呀。

...
tower 發表於 30-1-2013 01:04 AM

哦~~莫非您係m記百龍~~~:@

失敬失敬~~~:DD

15機等下我都覺冇問題~~~有個期好預錢~~~我d貧民黎~~~:49: 青島文化我本來都想訂~~~結果3心2意~~~最後冇訂 :x
哦~~莫非您係m記百龍~~~

失敬失敬~~~

15機等下我都覺冇問題~~~有個期好預錢~~~我d貧民黎~~~ ...
黑色三連敗 發表於 30-1-2013 10:26 AM

敗兄正解:51:、15機一路系怨念、5等都
幾十年羅、5介意再等幾個月・・・

講開講小弟都好耐無買玩具拉、E隻15機系
我人生第1次在HK定玩具><、可見大家期待度・・・
敗兄正解、15機一路系怨念、5等都
幾十年羅、5介意再等幾個月・・・

講 ...
tower 發表於 30-1-2013 06:18 PM

冇錯~~~我都會等~~~希望真係4月有~~:)

第1次~~~~:@ 估唔到15機真係幾有吸引力~~~~:x 下次可能出太寶郎先吸引到您買~~~:he:
唔知宜家仲有冇得訂呢?
tysss 發表於 30-1-2013 01:39 AM

好似仲有~~~大大不妨去信和走一轉~~~:78:
頭像被屏蔽
有無相睇?????
未見過樣:38:
有新相, copy自官網面書:handshake: