Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 機甲艦隊 15機預計4月出? (官網4月)

有新相, copy自官網面書
fatcheong 發表於 6-2-2013 09:59 PM

嘩, 都幾高大咁wor......:handshake:
fatcheong 發表於 6-2-2013 09:59 PM

咁樣睇,隻腳好快企唔穩,同好快鬆。
等現貨等評價才考慮入!
頭像被屏蔽
嘩, 都幾高大咁wor......
ray文 發表於 6-2-2013 10:41 PM

起碼30cm起錶:shiny:
咁樣睇,隻腳好快企唔穩,同好快鬆。
等現貨等評價才考慮入!
JIM355 發表於 6-2-2013 10:46 PM

希望唔會啦,廠商好有心,大家又等左好多年
起碼30cm起錶
fatcheong 發表於 6-2-2013 11:49 PM

好期待呀...........:D
:handshake:嘩...好正呀:71:
如"60"樓主POST的是最新相,似乎最終試模都未完成............
3/4月能出到,真是如他公司名..........

比例可動都ok咁喎~~~機紋幾details :shiny:
如"60"樓主POST的是最新相,似乎最終試模都未完成............
cccccto 發表於 7-2-2013 11:40 AM

我都有同感~~~希望真係得啦 :unhappy:
cccccto 發表於 7-2-2013 11:40 AM

我都唔知係咪最新相, 不過我要靚多過要快:51:
比例可動都ok咁喎~~~機紋幾details
黑色三連敗 發表於 7-2-2013 11:45 AM

對腳有得分開企即刻型仔哂:71:

不過個股關節照睇似係膠, 有d擔心:69:
對腳有得分開企即刻型仔哂

不過個股關節照睇似係膠, 有d擔心
fatcheong 發表於 7-2-2013 12:18 PM

對腳有得分開企即刻型仔哂 < 絕對+分 :71:

不過個股關節照睇似係膠, 有d擔心 < 其實訂之前已經知佢地冇做合金經驗~~~出黎唔太差我都收貨~~~不過架車隻窗好似冇透明件 :78: 希望3/4月有貨啦 :handshake:
頭像被屏蔽
對腳有得分開企即刻型仔哂 < 絕對+分

不過個股關節照睇似係膠, 有d擔心 < 其實訂之前已經知佢地 ...
黑色三連敗 發表於 7-2-2013 01:05 PM

會唔會關節內藏金屬骨支撐呀, 呢D位咁重要應唔會漏卦? 上身俾咁多合金, 唔應該慳呢D細位喎