Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 機甲艦隊 15機預計4月出? (官網4月)

有官網都算係咁嘞

起碼都叫做有交帶吖
benbenben4213 發表於 22-1-2013 08:55 PM

可惜好多野都寫coming soon~~~:49: 不過起碼有個日期~~~咁呢2個月可以買其他野鳥~~~~:he:
頭像被屏蔽
可惜好多野都寫coming soon~~~ 不過起碼有個日期~~~咁呢2個月可以買其他野鳥~~~~
黑色三連敗 發表於 22-1-2013 09:44 PM

敗兄我都等緊・・・孤仔D情報算8拉><

話5定Evolution隻馬白龍先過15機出貨、2月士但
有隻玩就好:36:。
頭像被屏蔽
咁先煩~~~~
黑色三連敗 發表於 22-1-2013 09:27 PM

係啦, 希望真的快d公佈推出日期啦~:handshake:
回復  黑色三連敗

樓主呀~~乜你睇個試版嗱??  有冇相片可以同大家分享一吓呀!!! ...
chiu 發表於 22-1-2013 10:57 PM

我意思係之前放係孤仔門口個隻咋~~~:( 我已經覺得好正~~~所以正式一定唔差 :$
敗兄我都等緊・・・孤仔D情報算8拉><

話5定Evolution隻馬白龍先過 ...
tower 發表於 23-1-2013 12:36 AM

tower兄~~~我知大家都關心個出貨日所以專登問下~~~估唔到同官網都有出入 :die:

不過都好~~起碼有個期~~~:DD

tower兄好like老餅野喎~~~:p
第一次出野都delay••••好可能已經胎死左要等回水.
vgggyo 發表於 23-1-2013 02:21 AM

呢樣我反而唔想見到~~~:49:
係啦, 希望真的快d公佈推出日期啦~
ray文 發表於 23-1-2013 11:15 AM

ray兄~~~一齊玩住其他玩具先~~~3月唔出我再走去問過 :DD
頭像被屏蔽
ray兄~~~一齊玩住其他玩具先~~~3月唔出我再走去問過
黑色三連敗 發表於 23-1-2013 05:24 PM

都好吖, 嚟緊都陸續有正野出, 我唔急架, 可以等佢出好d.......:)
話時話,真心唔想佢因為怕俾人鬧而咁馬虎起貨

遲 d 玩其實有乜損失?

又唔係聽日世界末日,亦唔係等佢黎做生財工具搵兩餐

唔等都等左十幾廿年啦,差都唔差在個幾個月

寧願佢出得靚靚仔仔,玩得過癮之餘,亦有收藏價值啦

回復 42# benbenben4213

咪係!!我玩開ES合金拖一年半載都未嘈,基本上條友係度發老皮:38:

同賽車GAME Gran Turismo 系列正章比,真係小兒科

講明我無訂15機
日前根據一扭知情人仕透露..因為15機手腳重量太大..在測試中即使用上如bandai合金魂齒輪關節也唔夠力..所以要用更強關節部件,做成延誤
日前根據一扭知情人仕透露..因為15機手腳重量太大..在測試中即使用上如bandai合金魂齒輪關節也唔夠力..所以 ...
hehemimi 發表於 29-1-2013 08:28 AM

:78:如果是這樣的話.......等下也可以接受................但仍然希望它儘早推出:no: