Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[玩具報告] SHF 分享會精選 vol.121~~~回歸的支援力量~~~舊一號 (Sakurajima Version)

some 大!!! 竟然中超人兄弟
好貴wo
怪物et 發表於 20-1-2013 01:37 PM
超人兄弟一向都好有興趣~~~但奈何無行貨要被迫暫時放棄~~~~但有機會一定會把握~~~~:)呢隻 Ace 我係日本買番黎~~~價錢唔超過3000円~~~應該無買貴嘢呱~~~~:DD
回歸的Some大
昭和既shf拉打真係做得比平成既靚
攝影_基 發表於 21-1-2013 07:16 PM
要等到禮拜日先可以再開壇影相~~~~:79:直到目前都係昭和元祖拉打質素高啲~~~~:73:
今次呢隻櫻島算係有買貴冇入錯

講到底佢同最近幾隻昭和拉打一樣係「最 ...
garykctse 發表於 21-1-2013 08:40 PM
謝 Gary 兄詳盡分享~~~~SHF 所謂美形係指身型修長咗~~~:77: 舊一號相信八成出大貨~~~~但舊二號好有可能係魂限~~~~:80:
Support~我覺得櫻島一號果種深綠靚過新一號果隻綠~
EricBanana 發表於 21-1-2013 11:35 PM
以前隻行貨裝著櫻島銷售麻麻~~~應係係隻色唔吸引關係~~~:80:但 SHF 竟然有妙手回春之效~~~令唔少朋友鍾意返佢~~~~:35:
yeh couldn't wait & got it before receiving the pick-up call...   I luv this version & old 1 ...
roundbun 發表於 21-1-2013 11:42 PM
roundbun 兄應該已經收到電話啦呱~~~~~:77:舊一二號我都等緊~~~希望唔好係魂限~~~~:54:
我想睇手腳特效件一齊用~
阿修羅大帝 發表於 22-1-2013 12:55 AM
謝大帝兄支持~~~~但我會令你失望~~~:(
Some 大大 thanks for your excellent report !!!

I totally agree with you 不用魂限推出令我喜 ...
iou2 發表於 22-1-2013 08:44 AM
THX iou2 兄支持~~~~~期待你會繼續~~~~~:)
價格比預期中便宜得多,, 貨量足~!
QC.....我只能說「異常的好」,, QC簡直完美無暇,, 是但拿一盒都好好
比 ...
wyman229 發表於 22-1-2013 10:34 AM
元祖系列幾乎隻隻都好好~~~笨大千祈唔好後勁不繼呀~~~~:$
嘩!睇完some大既post之後,先發現櫻島同新1號有甘多細緻位既分別,原本打算放棄唔買既我,昨晚都即時仆佐出去買 ...
djdavid 發表於 22-1-2013 10:43 AM
明智決定呀 djdavid 兄~~~~~~:71:
SOME兄反裝特效件,型呀,我就覺得似打穿敵人身體 ^^
這個櫻島1號我就未有衝動想買,我比較like舊1 ...
AJ 發表於 22-1-2013 12:43 PM
我初頭只係諗住試下~~~~出黎效果又好似幾好咁~~~:DD
生存龍騎生存騎士同獸帝我我有响手~~~不過全部未開~~~~:o
support

some兄回歸的力量, 就是強
big9kan 發表於 22-1-2013 06:53 PM
THX big9kan 兄支持~~~~~~:handshake:
已入手啦, 越睇越有味道, 彷彿回到童年時, 反而隻新一號就無這個 feel 喇!
小弟重入埋隻 MG 舊一模型添!
ahlam 發表於 22-1-2013 07:58 PM
係呀~~~~隻色深沈得黎好襟睇~~~~:love:

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~~希望呢個星期日可以再幫下一隻 SHF 影相吧~~~~~:64:
:help: 我要舊一號呀∼ :56: