Toysdaily 玩具日報

查看: 5303|回復: 10

[Hot Toys] 東touch HT 2013 Preview

我應為下一隻開訂多數係STORMSHADOW, 完成度比較高

HOTTOYS亦可以出一套[妹]俾人搓...
[嚟到狂熱啊, 訂咩X嘢好啊,超人啊超人, 蝙蝠俠啊蝙蝠俠, IRONMAN啊 IRONMAN.......]
師兄,之前有兩個post都係呢埋圖架喇,又開.....????
不過隻便服Tony真係好正,
希望定價唔好太高....!!!!!
Batman係.....經期..................................?
頭像被屏蔽
我真係想知點樣叫"Hottoys 及其他廠商" 呢?!?!?:58:
回復 6# ilovetoys

因為之後仲有一頁講3A,一頁講EB,同一版講其他廠
回復 3# kafai1978

見之前啲字唔係咁清,分享下啫

便服Tony正係正但唔明點解連HT出都要用番TTM19波地,佢本人真係冇咁大隻,自組就話冇辦法啫,有時唔好怪EB貴些少,但至少因為像真幾乎隻隻用專用素體
回復  ilovetoys

因為之後仲有一頁講3A,一頁講EB,同一版講其他廠
chungyuihing 發表於 16-1-2013 11:52 AM

哦!!明白. 請問係邊期?
回復 9# ilovetoys

回復  kafai1978

見之前啲字唔係咁清,分享下啫

便服Tony正係正但唔明點解連HT出 ...
chungyuihing 發表於 16-1-2013 12:01 PM

小弟愚見: 我又覺得TTM-19係幾襯Tony Stark......:35: