Toysdaily 玩具日報

查看: 5328|回復: 11

[ENTERBAY] Hasta la Vista, Baby Vs. No Problemo

12月24 買唔到真係好失望, 所以話1月10號有已經即刻拎假去買...

結果冇失望, 非常靚...唔講咁多出兩張先...

Hasta la Vista, Baby
冇得輸...

支火神炮好DETAIL, 連個制都做埋, 真係可以按下去

但係呢隻係獨臂刀, 俾支咁野我做咩??????

No Problemo.....ENTERBAY 好貼心,醒多件衫你著,
換衫先...

見到件黑衫, 都驚一驚, 根據過往經驗...黑衫9成係會色移...

但今次EB 好抵讚....

冇事, 不過件衫會甩毛, 少事...吹一吹冇野....

型!!!

都有D 野彈下
真係TALK TO THE HAND....... 上一隻T800支木製槍竟然色移落隻手度, 好彩裝左上去係睇唔到....

另外, 揸火神炮果兩隻手掌個接駁位個洞竟然係做細左, 搞到我換個時又要搵工具整大佢, 唔知係我唔好彩定成批係咁...

仲有條褲用真拉鍊係好事, 但係個扣遮唔住, 個扣仲要銀色, 遲D要出手油一油佢....

TWINS~!!!!!!!!!!!!

END

手機相, 傷眼...
回復 1# 炒飯俠

我一直忍手重入上一隻,睇完,又攪到我心思思....!! 慘...!!
除左1:4太大之外,我完全諗唔到有咩理由唔買....
回復  炒飯俠

我一直忍手重入上一隻,睇完,又攪到我心思思....!! 慘...!!
DreamWorks 發表於 13-1-2013 10:09 PM

買啦~~~冇得輸...:^
除左1:4太大之外,我完全諗唔到有咩理由唔買....
the_crow 發表於 13-1-2013 10:15 PM

其實都唔係太大, 高左少少囉:DD
其實都唔係太大, 高左少少囉
炒飯俠 發表於 13-1-2013 10:34 PM

我入唔到櫃,先天免疫...
回復 1# 炒飯俠

我都係要用風筒吹至套到個手上去,easy job
回復 1# 炒飯俠
真係好想追番上一隻T800.........:80:
回復 2# DreamWorks

CHING其實第一隻真係做得唔錯,不過好多人又話佢頭大又話唔似,我自己就覺得好正所以都有入,係爭隻bd版兩次都買唔到,第三次真係請假都要去買,而且佢戰損支火神係俾第一隻用,不過而家想買真係要上網買.
回復 9# leobigeasy

謝謝師兄分析,主要原因地方有限, 再加上揸火神就入唔到我加高個箱,所以...!!!!
不過依家係有心郁,我都睇過實物,好正...!! 有時睇相未必真係咁準...!!
回復 10# DreamWorks

師兄入返隻完整T800 啦~
你果隻個眼神已經講左佢好悶, 無人陪...
最多你買, 我幫你出個箱~ :66:
呢隻BD真係玩到愛不惜手:71:師兄唔好毒我啦!嚴選嚴選嚴選嚴選:75: