Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 不如大家分享下邊一隻係你第一隻12吋

唔知可唔可以叫做第一隻呢?
我嘅第一隻係MARK7,之後再入MARK4限定
WAR MACHINE, 蛇叔同DX06。
幸運地對BATMAN冇愛。如果唔係!?:59:
而家想追嘅已經追晒,再嚟就去買正價了!:79:

第1隻12寸Figure就是這個, 都好多年前. 是我的最愛~
多謝咁多位師兄既分享 , 大家都好珍惜當年入坑既經歷 , 當中有十幾年前已經開始玩既師兄 , 亦有最近先入坑但後追得好勇猛既師弟 , 真係各有各玩 , 百花齊放 !! 希望呢d和平享樂既日子可以繼續落去 !!!
EB - MR Bean

EB - MR Bean
kingofhero 發表於 13-1-2013 12:58 PM

呢隻 bean 都好好玩同可以做好多動作 !!!
今年應該會出新版 , 吾知係 2.0 定 dx , 師兄會吾會入呢 ?
dvddvdhk 發表於 13-1-2013 08:49 AM

當然入啦, 聽聞有埋張椅,

圖中隻ED209已經放左, 準備入埋新版ED209   
當然入啦, 聽聞有埋張椅,

圖中隻ED209已經放左, 準備入埋新版ED209
炒飯俠 發表於 13-1-2013 02:18 PM

如果有埋張椅 , 大有可能會出dx都未定 , 但最希望佢出真人頭雕+可帶既頭盔!!!
呢隻當年都好想買 , 但炒到上 2 牛樓上 , 實在係吾捨得 !!!
dvddvdhk 發表於 13-1-2013 11:23 AM

我兩隻果時buy都係1000左右
Mine First are Mark V and Mark II 2.0, I bought them at the same time.
Then follow by Mark VI BD, War Machine, CA WWII, Mark VI Limit Edition, CA rescue, Batman TRK, Tron Cycle, Gordon 2012 Limit, CA Movie, Batman TDKR, Bruce Lee Casual Wear Edition, Batpod

and some in HT waiting list.....
HT的龍爭虎闘:71:
十多年前的M記矢吹丈,其後是HT的龍爭虎闘,跟住入左坑。
死人船長LAW~:63:DX06
死人船長LAW~DX06
sonsonsun 發表於 13-1-2013 04:36 PM

為左阿船長呢隻咁高質素既衰野 , 入坑都係值得既 :71:
回復 58# dvddvdhk

hahaha~不過佢靚仔得濟~:shiny:
巧耐以前的SAS,個口仲可動添:34:

之後無玩,直到HT Mk IV,重投這個深坑:78: