Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 不如大家分享下邊一隻係你第一隻12吋

Ht t800! 之後就大鑊了!個坑越來越深!近期重跌埋落1�4個深坑:70:
ROBOCOP,

類似呢隻, 但唔係一樣
炒飯俠 發表於 13-1-2013 04:45 AM

今年應該會出新版 , 吾知係 2.0 定 dx , 師兄會吾會入呢 ?
兵人類係DML二戰美軍

動漫類係MEDICOM ASUKA

電影類係TDK JOKER
第一隻係DX 08 Joker,之後開始萬劫不復:30:
My first 12" figure is War Machine and Ironman Mark 6.:73:
我第一隻是HT Resident Evil的Chris ,仲要高追,第二隻是HT ironman mark 2,跟住跌入此深坑,一條不歸路,如果HT早出1:4 就冇咁傷,因玩1:4就唔玩1:6,依加祗玩1:6,傷好多

第一隻買的12"係m記 The Next 1號
第一隻HT係MMS joker
第一隻推我落坑既係BM The First 1 號, 之後就追返啲昭和幪超, 繼而Medicom出咩12'就買咩. 直至HT Mark3出現就淡出Medicom. 跌落另一個坑HT.:69:
令我入坑係DX12...
暫時計埋訂單有6隻..
ttm-18 :45:
當時真係乜配件都未買.
但如果講整盒既話,係ASMUS既the ghost face.
第一隻買的12"係m記 The Next 1號
第一隻HT係MMS joker
desmond1977 發表於 13-1-2013 10:55 AM

呢隻當年都好想買 , 但炒到上 2 牛樓上 , 實在係吾捨得 !!!
1995年medicom 第一代rider v3

小弟第一隻是HT鋼鐵人麥四:73:
兒時唯一的兩隻超合金分別是大鐵人十七號及台板六神合體:31:
好似係DML隻飛虎Coverman "Ray", 又好似係BBI隻US Marine Corps Sniper "Snake"
都十幾年前, 忘記了:64:
第一隻係皇級人馬:66: