Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 不如大家分享下邊一隻係你第一隻12吋

第一隻入坑係ironman mark 4 & suit-up.之後一發不可收拾!:56:
第一隻係Ironman Mark VI

之後就大鑊了⋯⋯:31:
第一隻係mark iv, 果時高追1700$
War machine...
我第一隻係HT Superman returns 2in1
第一隻12"係威龍兵人~
ROBOCOP,:DD

類似呢隻, 但唔係一樣
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-155312-1-1.html
ROBOCOP,

類似呢隻, 但唔係一樣
炒飯俠 發表於 13-1-2013 04:45 AM

佢隻右手想點呀HAHAHAHA:66:
中學時1口氣從玩具店入左三隻western movies star,
大學時在美睇雜誌入Sean Connery , 睇hobbyjapan 見到首度標榜像真的舊1,2號(原是求日本友人幫忙訂1隻當比自己的禮物, 點知佢訂埋另1隻送比我)
打工之後, 某日睇完周刊, 慕名去入ht兵人.
女朋友係2011年10月送左隻HT 理髮佬俾我.....之後就一發不可收拾, 1年多D連自組有50幾隻/_\
大部份後追, 第1隻係HT訂的是AVENGER CA=.=
好彩好多都用到原價OR多小小買到, 當然有超高追啦
第一隻係在1996年買的G.I.Joe兵人:36:
第一隻係M記既矢吹丈
每個人都有一個吾同既開始 , 同埋吾同既心路歷程 , 當中有精彩難忘既一刻 , 有值得回味既細節 , 但每人都總有一個理由去跌落呢個坑 , 係當中享受樂趣 ! 多謝咁多師兄既分享 !! 希望大家今年繼續有高質素既玩具玩 , 就可謂入坑無悔勒 :71:
第一隻12吋figure係medicom嘅矢吹丈:shy:
初步統計好多師兄都係因為 ironman 呢個系列而入坑 , 當然兵人 , 鐵血戰士 , batman 亦令到好多人入坑 , 不過最緊要開心玩樂 , 此刻無價 !!!