Toysdaily 玩具日報

樓主: HiNuBeing-122

[分享討論] 2013年一月東京之旅@台場&秋葉原 (上編&下編)

請問ching, 如果我想買robot魂, macross超合金同千值鍊果d玩具, 新宿y字頭果間百貨齊唔齊架?:^
thx
回復 61# sabaoth其實新宿果間比起秋葉原果間黎講係細好多, 所以如冇時間去秋葉原可以去一去碰下運氣. 而如果你懂日文可以到佢地webiste望望,希望幫到你啦!!:78:

http://www.yodobashi.com/%E3%83%95%E3%82%A3%E3%82%AE%E3%83%A5%E3%82%A2/ct/51534_500000000000000206
回復  sabaoth其實新宿果間比起秋葉原果間黎講係細好多, 所以如冇時間去秋葉原可以去一去碰下運氣. 而如果你 ...
HiNuBeing-122 發表於 23-8-2013 12:38 AM

THX, 咁我都plan下去唔去到秋葉原先:D
未去過,但好鐘意睇師兄們放嘅日本旅行相! :71:
請問ching, 如果我想買robot魂, macross超合金同千值鍊果d玩具, 新宿y字頭果間百貨齊唔齊架?
thx
sabaoth 發表於 22-8-2013 05:08 PM

唔齊架, I go to tokyo again :43:
未去過,但好鐘意睇師兄們放嘅日本旅行相!
天碼 發表於 23-8-2013 09:40 AM

coz U a small now ?

I love 2 ~:43:
我9月頭都去東京掃貨

聽之前D師兄講,中野果邊D野會比較平D
回復 67# dereknov24th

中野我未去過, 好似比較多中古玩具店, 但中古嘅話即係炒價, 如你想買番一D絕版唔再出嘅玩具, 可以去睇一睇, 有錯請其他ching指教