Toysdaily 玩具日報

樓主: HiNuBeing-122

[分享討論] 2013年一月東京之旅@台場&秋葉原 (上編&下編)

去日本真的很舒服,起碼耳根清靜幾日..環境和食物又好..:$
有能力的話,一年去一次或兩次都不為過...:71::58:
真羨慕...天氣好拍起來感覺就是不一樣.........
我去的那天下著大雨....我妹說我也太lucky... ...
EN9e@1979 發表於 10-1-2013 07:56 PM

no no no , 東京always 下雨

everytimes I go to everytime 下雨 :78:

buy 1/12 rx-78-2 salber last time n take back to HK too
真的好想去烏:35:
回復 5# kelvin.ng73

應該有兩隻台場版HG Gundam模型(RX-78 & Strike Freedom), 兩本台場Gundam 紀念場刊, 同埋其他唔記得係咩, 因為我覺得唔吸引!!:38:
去日本真的很舒服,起碼耳根清靜幾日..環境和食物又好..
有能力的話,一年去一次或兩次都不為過...:58 ...
hompage 發表於 10-1-2013 11:04 PM

前2日覺得食物超棒...第3天開始吃到怕了....每餐不是豬排就是天婦羅....定食...拉麵...飯加麵套餐..章魚燒...大阪燒......:52:

吃到後來都無感了...........哈哈...太多好吃了...:DD

講完肚子又餓了...:(
no no no , 東京always 下雨

everytimes I go to everytime 下雨

buy 1/12 rx-78-2 salb ...
S20081997 發表於 10-1-2013 11:09 PM

你也太LUCK.....:(

扣掉去富士急不算....我真的只有去台場遇到下雨....害我背了3台像機......沒拍到什麼.........:53:
前2日覺得食物吃棒...第3天開始吃到怕了....每餐不是豬排就是天婦羅....定食...拉麵...飯加麵套餐..... ...
EN9e@1979 發表於 11-1-2013 12:31 AM

:time:吃到後來都無感了 !!??

I want to eat forever :handshake:
吃到後來都無感了 !!??

I want to eat forever
S20081997 發表於 11-1-2013 12:33 AM

而且很玄的是....他們的東西看起來很小...很少....但是都可以讓你吃飽

尤其是白飯...看起來都裝1/3而已...不過就是可以讓你吃很久...吃到撐....超妙....有些店可以給你自己加飯的.....我一餐都沒加過.....:DD
Gundam Front Tokyo 褔袋
有冇相睇下:handshake:
我2月都去....
回復 20# EN9e@1979

本人去又無食得咁精彩,有時掛住行,午餐未必有時間食..:76:
早或夜食得多D..:36:
:71:       謝謝分享
好羡慕咯
~~~~~~~
好想去...期待樓主第2集:71:
回復 20# EN9e@1979

同意大大講法....個人覺得日本食野好少有菜食,生果又貴亦唔係道道有...所以便便不夠暢快...反而返到hk找生果和菜食比較容易...痾得爽.個人都精神d:64:
回復 19# HiNuBeing-122

Thxs!!!:71: