Toysdaily 玩具日報

樓主: HiNuBeing-122

[分享討論] 2013年一月東京之旅@台場&秋葉原 (上編&下編)

頭像被屏蔽
多謝大大的分享:64:
回復 1# HiNuBeing-122

好正! 好懷念舊年七月再次去朝聖的日子呀! 係 G-Dome 度睇 Nu Gundam 時真係感動到喊呀! 可惜當時冇咁多展品同會場限定, 隻魔蟹情境靚到呢!:handshake: 真係好想快 D 再去! BTW, 點解我盒 MG 百式 HD ver 個 boxart 唔同既! 呢個 boxart 靚咁多既!

講到食在東京, 當然唔少得咖哩飯, 牛丼飯, 和牛同各式各樣的甜品! :p
百式HD話會再販喎! 想入遲D有平貨!
回復 48# hondacl7
呢個係個合側面嘅boxart黎喎, 我估佢唔會有分日版同非日版掛?:?

回復 49# francis_lks
幾時呀? 我都想入喎如果唔太貴的話:handshake:
雖然對高達既熱情俾AGE冷卻哂, 但係睇到D相又真係好羨慕...
回復  hondacl7
呢個係個合側面嘅boxart黎喎, 我估佢唔會有分日版同非日版掛?

回復  francis_ ...
HiNuBeing-122 發表於 16-1-2013 10:40 AM

係喎! 哈哈!:DD
頭像被屏蔽
台埸我都有去,, 但入去睇gundam果度邊度黎~~:?
台埸我都有去,, 但入去睇gundam果度邊度黎~~
lokia 發表於 17-1-2013 07:26 PM

the back of rg gundam

diver city
真係快樂!! 我人生都希望可以去1次日本~~~~~
羅蘭 發表於 17-1-2013 06:43 PM

羅蘭小姐:是否因為年紀太大?
頭像被屏蔽
回復  EN9e@1979

同意大大講法....個人覺得日本食野好少有菜食,生果又貴亦唔係道道有...所以便便 ...
老文 發表於 11-1-2013 11:28 AM

菜通常係酒店早餐食過夠、餐廳都可以點
生果買百果園,通常都非常OK
唔好買進口生果就得
好似榴槤咁,4-5000YEN一個:70:

日本人想方便排便,通常靠乳酪或者乳酸飲品
回復  S20081997

骨頭都脆~~
羅蘭 發表於 18-1-2013 10:00 AM

:DD:DD:DD~~~~~~~~~~~~~~~
菜通常係酒店早餐食過夠、餐廳都可以點
生果買百果園,通常都非常OK
唔好買進口生果就得
好似榴槤咁 ...
chlycab 發表於 18-1-2013 12:33 PM

they use fxxxx mini everyday :78: