Toysdaily 玩具日報

查看: 21026|回復: 121

[玩具報告] Master Light Box 加高放1:4 T800 效果圖 [追加新圖.最終定案]

擒日兩張影得有少少隨便左D,希望各位見諒,今日再追加4張新圖,已經完成我想要嘅感覺,預留位置,忽發奇想用HT T-800嘅盒面設計放於正中,感覺不俗,希望各位大大會喜歡啦...!!

完成尺吋:27inch (H) x 11inch (W) x 8inch (D)

經朋友入手左個近期大熱嘅Display Box,發覺底台連EB T800地台都放得落,繼而展開加高計劃,完成後感覺唔錯,兩張劣圖俾各位參閱...!!

個人刻意預留高度增加空間感,各位師兄可以唔需要加到咁高都得.....!!

謝謝觀賞!! :64:
CHING點樣改架!請指教,謝謝!
回復 2# leobigeasy

其實無咩特別架咋,呢個box前後左右都只係膠板,度好尺吋界過4塊插落去就得,正就正在放到1:4,開燈只需輕輕一掃就著,幾得意....!!

P.S.: 要留意唔好加得太高,我呢個高度已經盡盡地...!!
請問唔加高的話  本身盒子的高度可放得入這隻t800嗎?
回復 4# 任俠

佢只係放到約兩隻12",不過個人略嫌樓底矮左少少...!!
好正呀,師兄。:71:~~~~~
回復 6# @rtoo

加高左ok架...當然加加埋埋可能又要駛多少少...!!
回復 7# DreamWorks

唔係大量買,只 cut 幾塊,大約要幾多錢,執碎料 cut 都唔容易,係咪?
回復 8# @rtoo

係架...要人開料會貴少少,再加上我開到成27吋高,所以都差唔多用左接近2魚,因為目標係想放1:4,死就死啦...!!
支持下先!!!!!!:77:
回復 9# DreamWorks

值得既, 加高左可以放埋 1:4, 唔只 1:6 受惠, well done !!! :71:
回復 3# DreamWorks

謝謝CHING回覆,不過我見你四塊膠板都好靚,唔似一般咁有啲朦,可以話我知total幾錢,thx!
回復 12# leobigeasy

PM左你,有問題隨時再問我....!!
回復 11# Boris_C

係呀...希望幫到各位大大啦...!!
回復 13# DreamWorks

PM 埋地址畀我  唔該。