Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Master Light Box 加高放1:4 T800 效果圖 [追加新圖.最終定案]

回復 105# the_crow

Monger唔得....只係界4塊膠片二魚有找...!!
回復  the_crow

Monger唔得....只係界4塊膠片二魚有找...!!
DreamWorks 發表於 10-1-2013 05:16 PM

哦....monger唔得就唔搞lu...謝謝師兄回覆:64:
回復 107# the_crow

Monger要兩腳撐開至好睇...所以左右空間好緊要,但地台唔會夠闊,所以應該唔得 ....!!
所以我都仲未開盒...!!
Very nice for 1/4 figure
thanks sharing
ching can PM me ?
我想知個display盒 係邊度買thanks
正!睇左當入左:66:
回復  Boris_C

係呀...希望幫到各位大大啦...!!
DreamWorks 發表於 8-1-2013 12:01 PM

ching ,可唔可以PM 埋d 資料比我呀,thanks
回復 81# DreamWorks

請問ching是什麼貼紙?在那裡買?在那間店要怎麼說才知是你的尺寸?謝謝!
回復 113# solidsnaker

背影只是普通貼紙,文具舖有售,返嚟自己cut就得!
好多色選擇!

Pm u la, pls check!!
PM 埋地址畀我  唔該。
Pm u la, pls check!!
DreamWorks 發表於 12-1-2013 07:02 PM

都係唔多明點製作:55:
回復 117# merryjohn

如果你買咗我提及個箱,其實就只需加高前、後、左、右四塊膠片就得!
咁就可以放得落隻1:4㗎喇!無嘢要特別改造!
師兄實在幫左唔少師兄弟,認真好人!!
回復 119# Dr.AL

唔好玩我啦Dr.,我都只係分享小小心得!
玩具係大家一齊玩至開心,每個人都會發現與別不同嘅樂趣,有嘅人再分享,得到嘅就係更多樂趣,幫到就幫,小小心意啫!

我都等緊你分享!^_^