Toysdaily 玩具日報

樓主: hillscheung8234

[ENTERBAY] 有無師兄知ENTERBAY 1:4 T800 戰損公布第二輪幾時賣

剛剛買左, 返到屋企, 今日唔算多人, 但 D 貨遲左返, 差唔多成 3 點先到, 我差唔多等左2個鐘,但唔派籌 ...
Den723 發表於 15-1-2013 04:39 PM

靚女姐姐出黎每人派一包檸茶 :50::50:

Ht 毛都冇條, 不過有碗西面 :69:
100% Good Services :71:起馬比錢都比得開心
靚女姐姐出黎每人派一包檸茶

Ht 毛都冇條, 不過有碗西面
berndy1111 發表於 15-1-2013 04:51 PM

Services根本就無得比
差天共地,果間野俾氣人受就係人都知
受過氣既c hing都應該唔少
回復 165# Den723

有時條氣順唔順真係少少事就可解決,
真係要THUMB UP~~~ :71: 值得加許~
係呀, 雖然只係一包值幾蚊既檸茶,但佢地真係視你為客仔, 係 FANS.... 唔會好似 HT 咁, 買野要受氣, 所以頭先排咁耐,到俾完錢靚女姐姐重會講句唔好意思要你等左咁耐, 真係睇得出呢兩間公司既待客之道好唔同。EB要加油, 出多 D靚野,我會繼續幫趁:34:
係呀, 雖然只係一包值幾蚊既檸茶,但佢地真係視你為客仔, 係 FANS.... 唔會好似 HT 咁, 買野要受氣, 所 ...
Den723 發表於 15-1-2013 05:47 PM

係喇...出多 d 1/6 同 ht 死過, 我實幫親 eb :77:
而家唔知仲有冇貨哩?我都仲未放工。。。:56:
回復 170# Den723
師兄,願來今日有緣碰過面:)我今日都入到了.
EB Bill妹d客務真係無得頂,同HT比係天堂與地獄...除左派lemon tea...仲逐個問要唔要去洗手間,買果時再講唔好意思要我地等咁耐...依d真係客戶服務呀....今日番左好多貨,希望多d師兄買到...最後都要講番句EB加油呀!
人人有得玩, GREAT~!
今晚仲有無貨賣???
請教各位Ching,

買兩隻除咗95折同埋有一張會員卡之外, 會吾會有Jordan卡, 謝謝:64:
如果佢貨品質素KEEP到,幫親多D又點話,可惜...
加油控制好D QC其實有得同HT打
請教各位Ching,

買兩隻除咗95折同埋有一張會員卡之外, 會吾會有Jordan卡, 謝謝
yuppi 發表於 15-1-2013 11:17 PM

冇...

請教各位Ching,

買兩隻除咗95折同埋有一張會員卡之外, 會吾會有Jordan卡, 謝謝
yuppi 發表於 15-1-2013 11:17 PM
我今日下午出去睇吓仲有冇先·
Jordan卡限量1000張,派完即止。