Toysdaily 玩具日報

樓主: hillscheung8234

[ENTERBAY] 有無師兄知ENTERBAY 1:4 T800 戰損公布第二輪幾時賣

幾時先有貨呀
我又想要呀
玩物者Ching, pls pm me your contact or email. I can't reply to u! Thx
回復 136# quincy

最新消息,一月十五號第三轉貨!

我想問吓有冇人知係咪買兩隻1/4係即時有85折?包括T800 BD都可以呢?我琴日只用會員價入了一隻得95折,我事後想返起靚女店長問我係咪買兩隻,我仲答佢我要一隻ok比後面排隊d兄弟要啦。當時冇問清楚添,如果真係有85折入埋小龍啦!
回復 139# figo2007

兩隻係九五折!唔係八五折!

RE: 有無師兄知ENTERBAY 1:4 T800 戰損公布第二輪幾時賣

回復 140# DreamWorks thx Dreamwork
大我仲以為有85添。:DD一
好采不是限定,一於等!
回復 133# 一名新手

大約4点半度。:45:
回復  figo2007

兩隻係九五折!唔係八五折!
DreamWorks 發表於 12-1-2013 09:48 AM

ching,
   請問買2隻 t800 都有95折??要不要是會員???
原價是多少???
thanks
而家派貨,唔check 貨行先!
上帝 發表於 11-1-2013 02:04 PM

我前面果位莫非係師兄你?
ching,
   請問買2隻 t800 都有95折??要不要是會員???
原價是多少???
thanks
babycar 發表於 12-1-2013 07:22 PM

問過會員先係九五折,買一适1/4加一隻1/6隻1/6有85折,
各位Ching 我幫我個friend入左隻但他老虎落閘,有可能多出,可原價放但須到我樓下取(觀塘),有興趣既Ching pm ~~如他真的不要我會賣俾最快能拿的Ching ~ (因我唔想放兩個大盒挑戰我老虎),但希望各Ching. 是自玩,不要抄,因呢隻唔自玩太可惜了>_<
各位Ching 我幫我個friend入左隻但他老虎落閘,有可能多出,可原價放但須到我樓下取(觀塘),有興趣既Chin ...
riverchild 發表於 13-1-2013 05:30 PM

c hing真係大好人一個,e隻唔自玩堅係可惜,我自己都入咗隻玩,似到呢,ed先可以叫個蠟像級
我囉...想要呀....

回復 148# coffeemak

我不可以PM呀, 不如你PM我呀, 我有興趣呀, 3Q
RUKAWALAM@HOTMAIL.COM