Toysdaily 玩具日報

樓主: hillscheung8234

[ENTERBAY] 有無師兄知ENTERBAY 1:4 T800 戰損公布第二輪幾時賣

online can pre-order woi
回復 57# 米米club

剛剛取了,多謝師兄幫忙。
3點去到都冇籌,明天邊度有咁得閒又去排都唔知幾時先買到:help:
得100隻,又唔使旨意買到.......
Bill爺微博消息:明天100套現貨配額中午二時開始發售,每人限購兩套

同時想下新價係幾多錢?
回復  米米club

剛剛取了,多謝師兄幫忙。
Snake 發表於 10-1-2013 21:54

不用客氣,我也多謝你!
剛路過門口,人山人海,個勢好勁,支持EB多年,吐氣揚眉了,我又不禁諗,EB兩水貨可以咁快,第三水貨都只係 ...
chungyuihing 發表於 10-1-2013 08:31 PM

EB今次個勢雖然好勁  不過暫時銷量都只係以百為單位
我記得以前曾有知情0既師兄透露  HT一隻FIGURE總貨量小則5000  多則20000都試過  例如DX01
所以我諗數量差太遠了  以致HT0既取貨時間要攪0甘耐
EB只賣了數百隻  便要等三月才再有  
其實也不算快了
當然  我覺得EB 0黎隻T800水準之高  要賣5000隻相信唔係難事
不過要等佢出晒5000隻  未必便會快過HT出5000隻貨的速度呢~
小弟第一次幫襯EB,,,相信今日攞到籌各大大都應該同我的感覺一樣,,,
E個服務態度直頭做得到劉華的要求,,產品質素唔關店員事...,,,但店員的行為
足以應嚮公司的型像,,,今天1:50pm左右他們知道貨到不到就已經告知各人,,仲要拿
住廁所key問各人有無需要,,,跟住2:15pm左右就派籌了,,不用各大大食風......
完全有受尊重的感覺!!!:71:如果今年eb有錢賺,,,一定要加這兩名員工14個月量(起碼)

我都係第一次打咁多字,,,勿見怪:51:
小弟第一次幫襯EB,,,相信今日攞到籌各大大都應該同我的感覺一樣,,,
E個服務態度直頭做得到劉華的要求 ...
新手mm 發表於 10-1-2013 11:06 PM

抵讚~~~:71:
回復 82# 任俠

大家坐觀HT隻1:4Dark Knight又會派幾耐?雖然三佰隻唔係咩大數目,不過三佰隻即係150箱,可知1:4何其大盒。如果一手番幾千,真係要租埋隔離啲鋪至夠做,今晚已經要響門口派貨
我都入左,好開心!!!!仲要多謝我老婆係佢幫我過黎香港排隊買,好感動!!!!!:64:好彩EB service好,唔駛佢排足成日,仲之兩個都抵讚:71:
如果明天中午12點去排有冇机會買到呢?:shiny:
回復  任俠

大家坐觀HT隻1:4Dark Knight又會派幾耐?雖然三佰隻唔係咩大數目,不過三佰隻即係150箱, ...
chungyuihing 發表於 10-1-2013 11:42 PM

我諗1:4Dark Knight應該大盒唔過batmobile  應該可以batmobile的派貨進度作參考~
不過當然  派貨快慢  貨本身的大小及門市的大小只是其中一個因素
廠方出貨0既速度亦很關鍵~
點都好~  我唔急玩,最緊要件貨出0黎QC好:71:
回復 83# 新手mm

小弟都有去, 服務態度真係一流, 我仲問佢其它產品問題佢都有問有答, 同好有耐性explain 會員計劃!
有冇大大報報現况?