Toysdaily 玩具日報

樓主: hillscheung8234

[ENTERBAY] 有無師兄知ENTERBAY 1:4 T800 戰損公布第二輪幾時賣

我張咭比機食左..有排囉返張咭...無錢用住...你比呢位 ching 先啦....
我見YAHOO都炒唔起呢隻.原價都買到.係YAHOO BID左隻了.
唔等15號了又要排
我覺得其實唔心急一定有貨, 我自己都會等下先, 始終要返工, 無可能無啦啦去排隊呢!

回復 147# riverchild

5% off 加禮物???

仲有個會籍...
希望聽日買到 :35:
有冇大大有EB個contact no. ?
請問點入會?之前有買野可以嗎?明天想去買
thanks
我前面果位莫非係師兄你?
Dr.AL 發表於 12-1-2013 07:34 PM

著啡色皮褸要驗貨排左一個半鐘儍下儍下個個就係小弟!幸會幸會博士:34:
明天應該唔使排啦, 阿虎 BID 仲底過 $2,888 ( EBAY 既野多數都炒唔起 )
回復 147# riverchild
我不可以PM呀, 不如你PM我呀, 我明天可以觀塘拿
anthony.khcheung@yahoo.com.hk
係唔係今日有貨 ???
係唔係今日有貨 ???
berndy1111 發表於 15-1-2013 12:39 PM

無錯∼∼今日有貨返∼∼問左EB話MISS左今日,月底應該有,過埋年仲有∼∼HAHA
無錯∼∼今日有貨返∼∼問左EB話MISS左今日,月底應該有,過埋年仲有∼∼HAHA
一名新手 發表於 15-1-2013 01:04 PM

唔知今晚出去買唔買到呢
唔知今晚出去買唔買到呢
berndy1111 發表於 15-1-2013 01:11 PM

甘又係∼不過應該有既∼∼:shy:
剛剛買左, 返到屋企, 今日唔算多人, 但 D 貨遲左返, 差唔多成 3 點先到, 我差唔多等左2個鐘,但唔派籌,要戇居居企响度等,呢個安排令人有D失望,等到2點幾,靚女姐姐出黎每人派一包檸茶,話 D 貨差左多到,條氣當堂順返。到我走果陣,總共都係得大約10零個人排隊,希望今晚放工先去到既大大都買到啦:71: