Toysdaily 玩具日報

查看: 4822|回復: 12

[分享討論] 偽末日過後......

其實呢個POST應該前幾日出, 不過有D忙, 開唔到POST, 而家都仲係聖誕後, 新年前,希望唔算太遲啦.....

暫時將時間推返去末日之前, 12月20日

相信全世界都知,有馬雅預言話2012年12月21日係世界末日呢單野架啦~

雖然已經証明左係流既, 但一日未過21號, 個心點都會有D不安既

可能大家都有默默咁諗過, 如果今次冇末日, 我就一定會點點點點.......

唔認!? 算, 都估到, 多數都係以下呢D架喇

如果今次冇末日, 我就一定會同父母傾多D計,關心多D ......

如果今次冇末日, 我就一定會盡力完成自己既夢想, 發光發亮......

如果今次冇末日, 我就一定會關心自己既仔女多D ......
[

著多件衫啦,阿仔

如果今次冇末日, 我就一定會同我最關心/ 好既朋友好好咁聚一聚, 一齊暢談將來 ......

甚至乎係, 如果今次冇末日, 以後我就一定會對抗惡勢力,拯救世界

當然,有一班朋友肯定係: 如果今次冇末日, 以後我就一定會向XXX表白

但係我勸你地唔好一來就表白喇, D女係要追架, 佢係唔會因為表白就成為你女友架, 你無端白事去示愛, 只會係咁:

西面 + 衰梗

不過, 踏出第一步係可以既.

拿, 到今日喇, 末日後咁多日, 有冇做到先?

冇?? 咁你真係對自己唔住呀 !!

今晚楝高床板諗下, 點都要試下啦, OK?  

Anyway, Merry X'Mas & Happy new years 啦下.
題材好!
十卜

仲有師兄個背景都做得好好
我想睇大雄隊草:58:
Click Like for support! :71:
good story~~~~~~~~~
interesting, thanks sharing!!
題材好!
十卜

仲有師兄個背景都做得好好
翼. 發表於 27-12-2012 04:15 PM

THANKS~~~:64:
個背景係聖誕卡來架咋:66:
我想睇大雄隊草
歪不正 發表於 27-12-2012 04:21 PM

sorry, 咁啱無草響度, 冇得隊:66:
Click Like for support!
Douglas.M.Saint 發表於 27-12-2012 05:43 PM

thanks~~版主:64:
good story~~~~~~~~~
kingeltshan 發表於 27-12-2012 06:54 PM

thanks~~:64:
interesting, thanks sharing!!
gazza1211 發表於 27-12-2012 07:09 PM

thanks~~~:64:
Thanks for sharing such nice and joyful post!!! :71: