Toysdaily 玩具日報

查看: 13591|回復: 23

[個人收藏] SHF 限定 龍騎 契約獸 Genosider 合體獸帝

前晚收到頑仔call....yesterday 即出去拎.....無諗過咁大盒......
我係在佢未加價前訂.....11魚8草.....勁抵.......

即刻去相...........
外盒

開盒

Genosider 合體獸帝

犀牛

王蛇

海鰩

合照

仲差隻knight 未入........等再先入...........
前晚已有call~~~~~~~~:@
好強呀:80:
咁多隻都有:35:
11魚8草.....勁抵:@
而家D野真係越來越貴
比我之前入2手RM貴20倍:30:
齊曬,果然係龍騎迷⋯⋯勁!!
11魚8草....:69:
好彩我唔係龍騎迷...:51:
11魚8草....
好彩我唔係龍騎迷...
Toruk_Makto 發表於 27-12-2012 01:25 PM

個個嫌貴唔怪得冇咩人訂,頑童放上老虎網賣現貨已差唔多18魚啦:78:

其實最初佢地訂價好平啦,除返開約4魚1個契約獸,咁都嫌貴,不如100蚊3個益街坊俾你好唔好,
RM都唔可能100蚊啦
另外自從fourze系列大插水,一出新shf個個等插到100蚊盒,不如一人一封信寄去笨大,叫佢以後定價100蚊算,
連契約獸200益街坊
我都收倒call...不過放左工9:12pm去到收左,白行=_=
個個嫌貴唔怪得冇咩人訂,頑童放上老虎網賣現貨已差唔多18魚啦

其實最初佢地訂價好平啦,除返開約 ...
超級玩具迷 發表於 27-12-2012 01:41 PM

每個人既價值觀都唔同既 鐘意咪買 咪覺得又平又抵囉  唔係幾鐘意 咪覺得又貴又唔抵 咪唔買囉
每個人既價值觀都唔同既 鐘意咪買 咪覺得又平又抵囉  唔係幾鐘意 咪覺得又貴又唔抵 咪唔買囉
cmf12 發表於 27-12-2012 02:24 PM

我明白,但其實除開一個400同平時訂魂shop d野差唔多,
只不過今次一次過出3個大家覺得好甘姐,
好老實講,佢分開出,你又會話佢做咩唔一次過出,
基本笨大點出你都有得話佢
我明白,但其實除開一個400同平時訂魂shop d野差唔多,
只不過今次一次過出3個大家覺得好甘姐,
好老實講, ...
超級玩具迷 發表於 27-12-2012 03:20 PM

應該係同之前既龍騎同夜騎有關 之前3,4魚就有人+契約獸  今次 就咁樣分開哂 分開1隻都要成4魚  d人先覺得唔抵姐
應該係同之前既龍騎同夜騎有關 之前3,4魚就有人+契約獸  今次 就咁樣分開哂 分開1隻都要成4魚  d ...
cmf12 發表於 27-12-2012 03:56 PM

唔同既...
限定已經又貴D...
加上冇行貨又再貴D...
佢分開黎賣,就出現呢個情況...
我記得隻鐵兵訂個陣都六魚...
好彩我只中新生2隻+龍牙
見到師兄D收藏真係嚇到我:@
OMG ! i really dont know the "original" price is 11.8 fish....:56: