Toysdaily 玩具日報

查看: 76095|回復: 425

[Hot Toys] HT DX10 t-800 集中討論

編按:有關HT  DX10 t-800 請集中在此POST討論

他是誰?:*

開箱報告

http://bbs.actoys.net/read.php?tid-1199431.html

我越來越驚~~~:69:

:Q中國版健次郎?
頭像被屏蔽
回復 1# Gretzky99

D色唔同都算啦, 隻眼同條眉直情唔同左 law!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
唔係呀化?!?!
:50:
呢個其實係韓國人。  :die:
點解一望隻ver。2的相。。,硬係有怪怪的感覺。。。
到底什麼地方出錯???
膚色問題?影相燈光問題?角度問題?眼框太大問題?眼珠太小問題?
點解同官圖0既感覺差0甘遠???:72:
回復 1# Gretzky99

非常認同!有諗住去囉呢隻垃圾既師兄們!諗一諗大家係咪已經去到咁無所謂?佢出得咁既樣唔通覺得我地呢班玩家真係死忠ht既fans?無論出舊屎我地都覺得佢香?真係唔好玩啦!今時今日!你比舊咁既爛膠我.....!對唔住!本人接受唔到!
回復 8# 任俠

根本成隻都錯!無謂找錯處!
回復  Gretzky99

非常認同!有諗住去囉呢隻垃圾既師兄們!諗一諗大家係咪已經去到咁無所謂?佢出得咁 ...
alan1128 發表於 8-11-2012 10:03 AM

同意呀。。。。
我有ver。1, 都去訂埋ver,2 .....
依家居然出隻。。。。
唉。。。。
我覺得關鍵是眼框造大了
使頭雕0既靈魂---眼神,睇埋去無左份沉實穩重0既感覺
咦 ??? 好奇怪 , 我又覺得貨個樣好過版
起碼對眼 ''兇'' D , 無版對眼甘 ''萌''

加上可能條友 影相D燈 特登打得衰 ........
我覺得 ok
T800  變成健次郎.......回水呀
真係無哂前州長d神韻喎 :@