Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HT DX10 t-800 集中討論

睇黎今次大把人投诉HT 啦褂~~~
回復 11# E神

自問自己一直都好支持ht!好多時話頭雕唔似或有sad無所謂!只要唔係對外觀有大影響都會接受!因為佢只係玩具!唔係藝術品!但係呢件垃圾一睇我只係覺得"根本連基本個心都無!無心出就唔好出!唔好令大家失望!有之前ver.1比你做參考!我唔相信就係因為可動眼!成隻外觀會變曬!" 真係唔知可以講咩好!只能講真係完全失望!
回復 13# toys991

其實已有好多大師既圖出黎都係一樣衰!唔通重會係因為燈光問題?如果係咁應該唔著燈會係最似!
回復  E神

自問自己一直都好支持ht!好多時話頭雕唔似或有sad無所謂!只要唔係對外觀有大影響都會接 ...
alan1128 發表於 8-11-2012 10:15 AM

睇左 其他論壇的開箱文,
連個body ...............居然同 eb 一樣,有幾折色,,,,,,,,,,,,ht真的是退步了,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:unhappy:
回復 16# bunchan

好傷心:56:
如果大貨係e個樣,,,,死得la
我就唔會去囉貨!
回復 1# Gretzky99
如果依張圖係 大貨實物圖, .... 就真係嘔晒血......:70:
眼珠, 面型, 髮線都有問題 ...... :69:
頭像被屏蔽
大家留心睇下, AC TOYS個報告D相又唔似樓主D相咁差咁, 係咪PLASTIC E影相時某D SETTING 唔好, 結果出黎真係差更多呢, BTW, 上隻T2 T800正好多喎, 好驚好似MARK IV咁, 出隻新以為會舊會平, 點知越炒越貴...
利申, DX10單已放, 想入番T2 T800

Forward 依位大大既相 !!
想當年依件 先係神級作品 既 T2 T800
賣第一隻未來戰士 就衰左, 同個版乜差咁夠遠, 系咪收左訂ht話之你死, 事夠但但:53:
好有智障feel既健廁狼
回復 20# alan1128

好呕心~~~~~~~
我睇咗開箱文D相,個人覺得幾好,係頭雕側邊條'la'就真係超礙眼!