Toysdaily 玩具日報

[GUNDAM] SEED●特種MSV●HG航空強襲●獵殺高達●制式仕様

不知不覺SEED系列都10年有突嘞~
但一直以嚟~最吸引自己嘅就係外傳~
睇咗MSV嗰幾個視頻~到宜家都念念不忘~
自己技術水皮~一般都係整啲換色,一係換裝備嘅外傳機體~

太大改造嘅就眞係無能為力嘞~
例如暴風達加~禁斷和廸斯~迷惘天~藍色M1迷惘~

仲以為特種計劃重出~會出啲HG嘅外傳機添~
唉~勉強收到好消息應該係2月嘅藍迷惘~

馬馬虎虎呈現~
航空強襲-獵殺高達-制式仕様~
其實呢部獵殺同正傳嘅獵殺有好多地方都唔同~
仲鬼死咁大改動~
唉~個個都以為凈係換隻色加個飛行踏板~
無奈~

電擊嘅示範係將成部HG造型重新修整過~所以會順眼啲~
自己呢部就凈係做咗差異位~并冇將部高達修型~
還望各位見諒~

飛機頭~腳~面~

轉少少配圖~

唔記得掹多支達加嘅槍揸~雙手揸可能仲型~

塊飛行踏板用1/100嘅正義高達對翼嘅~

重制版HG附加嘅支架連接件用得著嘞~

仲有一兩部可以整吓~就係贊專用個捷武同M1迷惘嘞~

GOOD WORK!!
不錯的分享, 謝謝大大
台主對seed系列很有愛,我好喜歡台主的post,支持:71: