Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: manchuenau

[個人收藏] SHF 限定 龍騎 契約獸 Genosider 合體獸帝

我比樓主你訂時平兩蚊,但現在是否炒起就不知了!
以之前犀牛及契約綠牛限定來說
又冇香港鬼魂Shop,及通販又变死貨(除咗龍騎同夜騎)
估計街舖也不敢入多貨,所以到出街時現貨不多!
對後追或等買現貸人士升或炒起都幾甘
若之前冇訂就唔好買啦!除非有愛吧!

其實出得龍騎系列,就預左一定有幾款會放入魂shop,其中契約獸就預左,
其實shf 系列出左咁耐,多少都估到佢點樣玩法,
咪咁天真以為13隻都普通版+契約獸俾你先得架,
頭2款主角當益下你,之後就冇咁筍架啦,
你話我馬後炮都係咁講架啦,呢款三聖獸我已預左魂shop見,
笨大唔會咁筍俾普通版你,之後果D估計人氣冇咁高果D放哂入魂shop度
根據笨大一貫做法,其他劇場版拉打應該都魂shop見,奧丁都可能會:58:
我直情覺得之後未出嘅全部都魂限!
i already got mine! Really big and heavy!
好彩我只中新生2隻+龍牙
見到師兄D收藏真係嚇到我
卡妙 發表於 27-12-2012 05:19 PM

我同師兄一樣只對果三只有興趣,不過既然有黑龍咁就要搵埋條紅龍對襯下(個人喜好)。 不過e家我見有幾位師兄講話點電鍍以後會褪色,所以我即刻冇曬購買慾:47:
頭像被屏蔽
獸帝三隻單獨分開既可玩性比唔上水牛同黑翼(毒蛇又要少無雙龍一隻龍爪同雙盾)
分開出既話下場真係死得
流星XZ 發表於 28-12-2012 08:19 PM

兩睇,笨大有心屈你錢,佢分開出,仲要好少件你都吹佢唔漲,一係唔好買,
唔係未試過架啦;,不過亦可能單獨出佢又俾返多D配件你都講唔埋
我同師兄一樣只對果三只有興趣,不過既然有黑龍咁就要搵埋條紅龍對襯下(個人喜好)。 不過e家我 ...
wingsiu 發表於 28-12-2012 01:56 PM

我買我朋友隻2手條龍手關節已經甩哂色