Toysdaily 玩具日報

查看: 11833|回復: 63

[分享討論] 致:HT 希望1/4蝙蝠俠 最終補完計劃

帥弟最近不斷重睇黑暗騎士系列發覺,貝爾蝙蝠俠版本不能缺少此嘴臉     (之前已有師兄分享討論過)今次舊事重提,真心希望HT可以修改或系出貨時加返或更動其中一個嘴型     (呢個好奇怪,打架都好似好開心咁?),因為事關今次HT呢一隻1/4蝙蝠俠本人睇圖系100分滿意:71: 實在唔想以後HT你為咗一個嘴臉出2.0嚟整壞個名(如有得罪,對不起)。希望HT真系睇到封留言,事關HT有時真系做到有聽取我地的意見(隊長的笠帽:71: )或無視我地意見(鋼鐵人MK1-2.0名牌:42: )有咗此嘴型,呢一隻1/4真系暴曬燈架!  睇圖。。。                                        我唔系攪事,更唔系撩交嗌,唔滿意者,可以忽視此貼:64:
所以我係外國網買了此咀比DX 12用,此咀型不可缺少!!~~~~~~~~:$
呢個嘴型其實有沒有亦可。。。     
回復 2# kevinwong4ever

有的嗎?睇睇得無???:35:
回復 5# kevinwong4ever

36usd買個嘴都幾貴呢:26:
回復 3# Eddie82

絕對認同!!
呢個嘴真係可以取消都ok…
反而樓主果個表情就三套戲都出現超過80%!!
EB 隻1:4 都有啦…
回復  kevinwong4ever

36usd買個嘴都幾貴呢
Softsong 發表於 23-12-2012 11:59 AM

係,但為咗完美化都要架喇!!:$ Batman 大愛:$
支持師兄的建議,

希望ht會參考一下^
回復 6# Softsong

小弟確是負擔唔起了............:26:
回復 7# kimlam

多謝支持:71:一定要反映下。
回復 8# kevinwong4ever

:71:支持
回復 13# heewing

呢個都系重點:71:
其實係度要求HT佢會唔會睬你? 不如直接D send 去公司

不過我試過連reply mail 都無
其實係度要求HT佢會唔會睬你? 不如直接D send 去公司

不過我試過連reply mail 都無
Dr.AL 發表於 23-12-2012 01:58 PM

HT 個邊應該心諗,--->"多多野講,你地未唔好買囉!!采你都傻呀!!!"

:42::unhappy: