Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 致:HT 希望1/4蝙蝠俠 最終補完計劃

回復 18# dvddvdhk

讲真:35:如果对贝尔蝙蝠侠版好like的,呢个嘴形重现系1\4度,一定挽回唔少人对ht的期望,(应该唔会引起另一场骂战呱?)
回復 32# Eddie82

應該吾會既 , 你只係要求多一個咀型 , 又吾係個d要個batman心口logo改d平常人肉眼睇吾到分別既野又或者距離吾知爭幾多mm之類既超精準要求 . 況且只要理性發言 , 討論都係一種樂趣呢 :78:
唔知大家有無留意,電影裡的BATMAN多數時間都係矇矇地眼,有碧咸果種迷人眼神,EB果隻都做到,唔知點解HT做極都做唔出呢種眼神,唔知係咪因為可動眼的關系呢?
回復 34# emilykls

Ht只是做到我喜欢的严肃愤怒的表情:42:
Yess!強烈支持咪眼同咀既迷茫表情!
呢個嘴型在Nolan的Batman出現的次數非常多,我覺得是Christian Bale的一個表演方式,因為觀眾看到Batman面部表情最清楚的部位就是嘴巴(歷代Batman帶面罩都需要把雙眼週邊位置塗黑,眼神的表演基本很弱,而面罩是設定成憤怒皺眉狀),很多時候Batman在講話的時候都是這個嘴型的。
回復 1# Eddie82

無錯,呢個咀不可或缺!

回復 38# DreamWorks

真係成個精神晒.......:71:
回復  Eddie82

無錯,呢個咀不可或缺!
DreamWorks 發表於 28-12-2012 09:57 PM

:@
這個嘴好!!:love:
有無更多圖??:57:
回復  Eddie82

無錯,呢個咀不可或缺!
DreamWorks 發表於 28-12-2012 09:57 PM

我個果應該要下星期先收到喇………
回復 38# DreamWorks

真係靚咀一個, 好想入 ...... :handshake:
DX12已出,所以不能再期待,而1\4还有机会,各位CHING帮帮忙,谷谷人气,拎多D图分享下,多谢。:64:
我個果應該要下星期先收到喇………
woowoobb 發表於 29-12-2012 10:34 AM

未必得:42:~~~~~~~~
回復  Eddie82

無錯,呢個咀不可或缺!

點解大大咁快收到架~~~~~~~~~:63:
回復  Eddie82

無錯,呢個咀不可或缺!

ching 都訂左 >?????????~~~
好正~~~~~~~:7:handshake:

上色都好正~~~~~~